Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!

Het dagelijks gebruik van een product met een voldoende hoge SPF is onmisbaar, als je de huid tijdens alle seizoenen goed wilt beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Nieuw van Paula’s Choice binnen de RESIST-lijn is de Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30. Deze effectieve anti-aging dagcrème met zonnefilter is speciaal ontwikkeld voor het optimaal beschermen en verhogen van de natuurlijke weerstand van de ouder wordende, gecombineerde tot vette huid.

UV-straling is het hele jaar door aanwezig! Dit geldt ook voor het najaar en tijdens de wintermaanden, ook al zie je dit niet altijd met het blote oog. De formule van de nieuwe Paula’s Choice RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 beschermt de huid niet alleen tegen de schadelijke invloeden van de zon, maar versterkt tevens de natuurlijke weerstand en verstevigt de huid, dankzij de toevoeging van o.a. krachtige antioxidanten en huidbarrièreversterkende ingrediënten.

Een voelbaar en zichtbaar stevigere, weerbare huid

De toegevoegde vitamine C en E, granaatappelextract en de krachtige flavonoïde Quercetin bevorderen de natuurlijke collageenproductie van de huid, voor voelbaar én zichtbaar meer stevigheid en tonus. Dankzij werkstoffen zoals kamille-, wilgenbast- en algenextract wordt de natuurlijke weerstand (en daarmee de huidbarrière) versterkt. Consequent dagelijks gebruik zorgt voor een opvallend egalere  teint, zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden en dat de huid weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt.

Effectief kuurproduct voor een egale en goed beschermde huid, het hele jaar door!

De nieuwe Paula’s Choice RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 is een effectief kuurproduct voor  een ouder wordende huid, bij bruine vlekjes, roodheid, vergrote poriën, voor een extra gevoelige huid en een huid met rosacea. De zijdeachtige lotion matteert en verstevigt de huid. De formule heeft een transparante, natuurlijke finish voor alle huidkleuren (zonder wit waas) en biedt de huid een breedspectrum bescherming door middel van mineraal zonnefilter met een SPF 30. De milde samenstelling kan ook perfect rondom de ogen worden gebruikt en vormt een ideale basis voor onder alle foundations van Paula’s Choice. De samenstelling is 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Hoe te gebruiken?    

Gebruik de nieuwe RESIST Super-Light Daily   Wrinkle Defense SPF 30 als   laatste stap van de dagelijkse huidverzorgingsroutine in de ochtend. Breng de   formule ca. 15 minuten voordat je naar buiten gaat ruim aan op het gezicht,   rondom de ogen en in de hals. Breng het product als de huid wordt   blootgesteld aan de (herfst- en winter)zon minimaal elke twee uur opnieuw   aan.

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijs:

  • Paula’s      Choice RESIST Super-Light      Daily Wrinkle Defense SPF 30           € 35,90/60 ml

Vanaf 1 oktober 2013 verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl, alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.

Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Een open blik door perfecte wenkbrauwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>