Op je mooist de feestdagen door

Op je mooist de feestdagen door, stralend en goed beschermd het nieuwe jaar tegemoet
met Paula’s Choice Make-up en de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20!Pipse wintersnoetjes en een vale teint vragen om een vleugje instant kleur, frisheid en sprankeling. Met de make-upproducten van Paula’s Choice, de eigen huidverzorgingslijn van Paula Begoun tover je in een handomdraai een onweerstaanbare sprankeling op elk gezicht! Met de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 is de huid tijdens de gure wintermaanden goed beschermd tegen vochtverlies en… de verraderlijke winterzon!
 
Op je mooist de feestdagen door en stralend het nieuwe jaar tegemoet met Paula’s Choice make-up!
 
Een perfecte teint begint met het gebruik van een goede concealer en een foundation. Donkere kringen, roodheid en kleine imperfecties bedek je eenvoudig met de zachte en vochtregulerende Soft Cream Concealer (€10,95) van Paula’s Choice. De formule is verkrijgbaar in 3 medium tot volledig dekkende tinten en is vrij van parfum en salicylaten. Voor een perfect egale teint met een mooie matte finish is er All Bases Covered Foundation SPF 15 (€16,95) van Paula’s Choice. Deze foundation met een SPF 15 is verkrijgbaar in 5 natuurlijke tinten en beschermt de huid tegen UVA- en UVB- stralen dankzij een breed spectrum zonnefilter met titaniumdioxine.
 
Vochtboost en UV- bescherming met de nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20
 
Deze maand lanceerde Paula’s Choice haar nieuwe product Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 (€21,95). Dit is een mousseachtige dagcrème die de vochtbalans van de huid optimaal herstelt. De formule bevat een rijke mix aan effectieve antioxidanten zoals de vitamines A, C en E en het extract van groene fijnspar. Deze ingrediënten beschermen de huid en helpen een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De toevoeging van gestabiliseerde avobenzone zorgt voor een betrouwbare UVA anti-rimpel bescherming (op basis van een zonnefilter met SPF 20) zodat de huid goed beschermd is tegen de verraderlijke herfst- en winterzon!
 
Distributie & meer informatie voor de consument:
 
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen en zijn online te bestellen via de Nederlandse website: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Droge winterhuid? Paula Begoun boost je huid tot een oase
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Take care of the SUN
Lees ook:Vernieuw je huid wekelijks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>