Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!

Een mooie, bruine teint geeft je een zeker gevoel. En het voorjaar komt eraan. Zodra de mode luchtiger wordt, wil je liever niet met een witte ´winterhuid´ voor de dag komen. Dan wil je shinen met een mooie kleur. Paula’s Choice, de huidverzorgingslijn van Paula Begoun, biedt hiervoor met Almost the Real Thing Self-Tanning Gel een zelfbruinende formule met sublieme resultaten.Onlangs kreeg de verpakking hiervan een compleet vernieuwde look.

De verpakkingen van alle Paula’s Choice producten zullen de komende maanden een opvallende metamorfose ondergaan. Voor de zelfbruinende formule van Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel is dat reeds het geval. Deze zelfbruiner doet niet onder voor het effect van de echte zon en geeft de huid binnen enkele uren een mooi gebronsde gloed!

In een nieuw jasje:

De samenstelling van Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof. Deze zelfbruinende gel geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploze bruine teint, die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht geltextuur heeft een natuurlijke karameltint, zodat je perfect kunt zien waar je deze aanbrengt voor een mooi en vooral gelijkmatig resultaat. Dat maakt echt het verschil.

10 tips voor de perfecte zelfbruining:

Paula Begoun is een expert op het gebied van huidverzorging en heeft een ´virtuele boekenkast´ vol met handige tips en trucs op dit gebied.

 

Via deze link vind je 10 tips voor de perfecte zelfbruining:

http://www.paulaschoice.nl/learn/tips-voor-de-perfecte-zelfbruining/

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel    € 17,50/148 ml.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

 

Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Subliem bruin met zelfbruinende gel
Lees ook:365 dagen lang 24/7 een lekker tintje
Lees ook:Ben je….door de zon gekust?
Lees ook:Streeploos bruin met Paula Begoun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>