Get Cat Eyes!

Maybeline kwam drie jaar geleden met de gele Colossal Volum’Express, een superfijne mascara, nu komen ze met een nieuwe nog betere variant te weten de Colossal Cat Eyes. De naam zegt het al, deze mascara geeft een mooie katachtige oogopslag en is verpakt in een prachtige koker met luipaardprint.

Het verschil met de gewone Colossal is het dunnere gebogen borsteltje die ervoor zorgt dat de natuurlijke vorm van je wimpers exact wordt gevolgd én dat zelfs de kleinste haartjes worden meegenomen voor maximale lengte. De spits toelopende top gaat tot elk hoekje van je wimperrand en de korte en gedraaide haartjes zorgen dat elk wimperhaartje de juiste volume krijgt en de wimpers extreem worden verlengt zodat je ogen een mooie verleidelijke katachtige oogopslag krijgt. Vanaf de wortel tot de punt!

De formule is verrijkt met collageen die de wimpers versterkt en je 9 keer méér volume geeft in één laag. Dankzij de verzachtende bestanddelen van palmolie,glycerine en jojobaolie verzorgen ze je wimpers en zorgen ze voor een goede structuur waardoor het makkelijk aan te brengen is zonder je wimpers te verzwaren.

Samengevat geeft the Colossal Car Eyes:

* 9 x meer volume

* Collageen voor extra power

*meer grip op je wimpers dankzij het perfecte borsteltje

* 3 looks om zelf katachtige ogen te creeëren

Per direct verkrijgbaar voor een verkoopadvies van € 14,49

Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Wimpers tot de hemel!
Lees ook:Schandalig mooie ogen
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Best mascara ever

1 Reacties // Reageer

One thought on “Get Cat Eyes!

  1. Petra

    Cat Eyes geeft inderdaad een hele mooie oogopslag en je raakt ieder haartje. De mascara wordt echter wel hard op je winmpers en dat vind ik heel vervelend aanvoelen, daarom zou ik hem niet meer aanschaffen. Als je daar geen problemen mee hebt is het een prima mascara.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>