Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers

De veelbesproken Sexy Curves Mascara van Rimmel belooft je wimpers tot maar liefst 16 uur lang beeldschoon te krullen. De mascara heeft een drievoudig borsteltje de ’Triple Plump Brush’. Dit speciale borsteltje kan dankzij het innovatieve ontwerp de wimperharen laten krullen. De korte haartjes geven je wimpers volume en de langere haartjes laten je wimpers krullen en zorgen ervoor dat ze gesepareerd worden. De mascara an sich is speciaal ontwikkeld om een perfecte combinatie met de Triple Plump Brush te vormen. Het is verrijkt met collageen en bevat vitaminen, proteïnen en conditioners. Je wimpers worden hierdoor niet alleen perfect gevormd, maar ook perfect verzorgd. Is ook als waterproof mascara verkrijgbaar.

Adviesprijs: € 9,95

Lees ook:Get Cat Eyes!
Lees ook:Krijg megalange wimpers
Lees ook:Extreem fijn mascara borsteltje
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Wimpers tot de hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>