Wimpers tot de hemel!

De hele dag door wimpers die tot de hemel reiken, zonder je mascara bij te hoeven werken? De nieuwe en betaalbare Etos Max Volume 24H mascara maakt van je ogen échte blikvangers, tot wel 24 uur lang. Met het innovatieve siliconen borsteltje breng je de mascara moeiteloos over de gehele lengte van de wimpers aan. Zonder klontjes! De Etos Max Volume 24H mascara is vanaf maandag 4 maart verkrijgbaar voor € 5.99. Tot en met 17 maart krijg je 25% korting en betaal je slechts € 4.49, dus wees er snel bij!

Maximaal volume

Met het revolutionaire siliconen borsteltje breng je de mascara eenvoudig en effectief aan. Het flexibele borsteltje zorgt ervoor dat je alle wimpers gemakkelijk bereikt, zelfs die kleine haartjes in je ooghoeken. De textuur van de mascara voorziet je wimpers van maximaal volume, waardoor je een opvallende en sensuele oogopslag krijgt. Breng de mascara met een zigzaggende beweging aan op je wimpers. Hierdoor worden je wimpers goed van elkaar gescheiden en creëer je een voller resultaat. Tip: breng voor een intense blik een tweede laagje mascara aan. Ga je voor een natuurlijke look? Kies dan de diepbruine kleurvariant. Voor een tikkeltje uitdagend effect ga je voor de zwarte kleur, oogcontact gegarandeerd!


Kijk voor meer informatie op
www.etos.nl/pers

Volg Etos ook op Facebook en Twitter

Lees ook:Top mascara!
Lees ook:Krijg een continu fascinerende blik
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara
Lees ook:Krijg ook modellenwimpers
Lees ook:Best mascara ever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>