Top mascara!

Uw wimpers bereiken nieuwe uitersten…IN EEN “OOG”OMDRAAI! Clinique introduceert haar NIEUWE High Impact Extreme VOLUME Mascara, die onmiddellijk zorgt voor een intense glam look met maximaal volume. Geen mindere momenten meer op het midden van de dag: uw wimpers blijven langer vol en intens.

Deze mascara voor extreem volume omhult de wimpers volledig. Dankzij het NIEUWE extra grote voorgevormde borsteltje met meervoudige werking worden de wimpers sneller en zonder enige moeite opgevuld. De mascara wordt op het begin van de wimperlijn aangebracht en verspreidt zich met iedere strijkbeweging eenvoudig over de hele wimper, met als resultaat duidelijk gescheiden, verlengde en gekrulde wimpers.

Optimaal effect

De mascara bevat een basis van polymeren die de wimpers prepareren voor een intense, brede look. Deze mix van polymeren werkt als een primer: er ontstaat onmiddellijk een film op de wimpers, waardoor deze direct meer volume krijgen. Meerdere lagen mascara aanbrengen is voortaan niet meer nodig.

Samen met het ingenieus vormgegeven borsteltje staat de succesformule garant voor intense, extreem volumineuze en maximaal verlengde wimpers.

Details

De High Impact Extreme Volume Mascara is oftalmologisch getest en geschikt voor dragers van contactlenzen en voor gevoelige ogen.

Verkrijgbaar in Black, vanaf eind augustus 2012.

Indicatieve verkoopprijs: € 25,20

Lees ook:12 uur lang en waterproof!
Lees ook:Wimpers tot de hemel!
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Love your wimpers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>