Fitmom Victoria Koblenko is strakker dan ooit

Negen maanden geleden had Victoria Koblenko nog een mooi zwangerschapsbuikje. Vorig jaar augustus is Koblenko bevallen van haar zoontje Kiy. Inmiddels is ze gewend aan het moederschap en heeft ze keihard getraind om haar slanke body weer terug te krijgen. En dat is haar ontzettend goed gelukt, want de foto’s die Victoria vandaag op Instagram post zijn werkelijk FA-BU-LOUS! Wat een babe.

Oh my ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, wat ziet ze  er stunning uit. Ze geeft nuttige tips voor dames die ook van een dergelijk lichaam dromen, doe er je voordeel mee!

Bindweefselmassages 

Ze heeft er naar eigen zeggen precies negen maanden over gedaan om haar killerbody weer terug te krijgen:

9 maanden op, 9 maanden af. Ik weet nog steeds niet hoe topmodellen een maand na de bevalling net zo strak zijn als ervoor. Voor mij was het einde van de borstvoeding het begin van een dieet ( voor het eerst in m’n leven ), niet streng, maar langzaam afbouwen. De kilo’s gingen sneller dan het vel kon bijhouden, daarom begon ik met professionele begeleiding.

Eerst met een aantal privé lessen bij de geweldige Jelena van @smartbody_pilates_studio en daarna bij @kirsten_hogendoorn bij @personalbodyplan m’n pt is en me dwars door alle smoesjes heen al twee maanden blijft motiveren. Babe, this is still work in progress, I miss the ass I’ve lost somewhere along the way, but I’m sure you’ ll help me find it 

Tot slot, mijn nederige dank gaat uit naar mijn drie Oostblok zusters van @bodyfix.nl Monika, Kaska en Agnieszka hebben me in een kuur van ruim 20 bindweefsel massages maandenlang medogenloos bont en blauw gekneed (het was elke blauwe plek meer dan waard) tot het vel weer strak en putjesvrij is, dus deze foto’s draag ik op aan deze ladies! En natuurlijk als motivatie van elk van jullie die z’n lijf terug probeert te krijgen! #fitmom#fitnessmotivation 

Lees ook:Zwangere Victoria Koblenko oefent alvast…
Lees ook:Victoria Koblenko houdt van haar blanke huid
Lees ook:Victoria Koblenko (34) heeft de huid van een 24-jarige
Lees ook:Victoria Koblenko doet een Rihannatje
Lees ook:Check: Gisele is nu alweer in shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>