Zwangere Victoria Koblenko oefent alvast…

De zwangere alleskunner Victoria Koblenko heeft een geweldige foto geposeerd van zichzelf met nu al een flinke toeter van een belly. Je zou bijna denken – groeit de baby zo hard? Ze is inderdaad zwanger van oud-voetballer Evgeniy Levchenko  , maar moet ook nog wel een tijdje, want ze is pas ergens in het najaar uitgerekend.

De dikke buik blijkt een kostuum te zijn voor een nieuwe rol. Dat laat Victoria op Instagram weten: “Normale acteurs passen kostuums voor hun nieuwe rol, maar ik mocht latex buiken passen voor de mijne.”

Foto’s: Instagram Victoria Koblenko

Lees ook:Victoria Koblenko (34) heeft de huid van een 24-jarige
Lees ook:Victoria Koblenko doet een Rihannatje
Lees ook:Victoria Koblenko houdt van haar blanke huid
Lees ook:3 baby’s voor Kim Kardashian?
Lees ook:Victoria Koblenko krijgt beautyongelukje op de set…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>