Check: Gisele is nu alweer in shape

Chapeau, chapeau, seriously het is bijna onvoorstelbaar, maar amper twee maanden na de bevalling van haar tweede kind ziet topmodel Gisele Bündchen eruit alsof ze nooit zwanger is geweest. Entertainmentsite TMZ toont foto’s van het voormalige model van Vicoria’s Secret in Hawaii in bikini. She looks amazing! Afgetraind en in topvorm. Ruim twee maanden geleden was ze nog volle bak zwanger en alles behalve slank.

Ze moet wel supergenen hebben, want de meeste moeders zijn niet alleen negen maanden zwanger, maar moeten ook negen maanden ontzwangeren. Heel bijzonder om dit te zien. Ze beviel op 5 december van dochter Vivian Lake Brady. Ze heeft ook al een zoontje van drie jaar oud.

Lees ook:Spaanse Stewardessen geven zich bloot
Lees ook:Gisele Bündchen verdient het meest !
Lees ook:Geen hangborsten door borstvoeding
Lees ook:Doutzen Kroes zweert bij sporten
Lees ook:Gisele Bundchen nu alweer in shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>