Victoria Koblenko (34) heeft de huid van een 24-jarige

Het kan niet vaak gezegd worden: de zon is een killer voor je huid. Wil je een prachtige huid behouden en zo min mogelijk rimpels krijgen, zon dan niet. Of zon met mate!

Een bekende Nederlandse met een hele mooie huid is Victoria Koblenko. Op Instagram deelt ze haar geheim: “Voor je huid zorgen, lijkt vanzelfsprekend en toch smeren we dagelijks van alles zonder professioneel advies vooraf. Vandaag meet@dr_jetske_ultee met fenomenale software hoe ik m’n huid goed kan houden. Op deze foto zie je de UV schade, ook al ben ik 8 jaar uit de zon gebleven met m’n gezicht. ELKE DAG smeren ( ook in de winter ) met minstens factor 15 is een MUST #skincare#uvdamage

Ze heeft dus al 8 jaar niet met haar gezicht in de zon gezeten en daar heeft haar huid goede baat bij.

Want wat blijkt verder op Victoria’s Instagram: “De potentiële UV schade was even een wake up call, maar gelukkig scoor ik op andere waardes hoger dan vrouwen van mijn leeftijd en is mijn ‘huidleeftijd’ 10 jaar jonger. Nu nog dit resultaat weten te behouden !”

Lees ook:Victoria Koblenko houdt van haar blanke huid
Lees ook:Een kus van de zon maakt gelukkig
Lees ook:Knap de winter door
Lees ook:Victoria Beckham smeert met vogelpoep
Lees ook:Justin en Will hotst op Instagram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>