Hello sunkissed look!

Je kijkt in de spiegel en ziet een blote billengezicht. Gelukkig kun je daar iets aan doen

Met een klein beetje make up kun je al een wereld van verschil en een stralende look tevoorschijn toveren. Hema speelt daar op in met de HEMA beauty collectie. Deze bestaat uit bronzers, lipglossjes , nagellakken in matching tinten en maar liefst 18 nieuwe kleuren mono eyeshadows.Komend seizoen zijn meerdere kleuren oogschaduw boven de ogen een grote beautyhit en met de nieuwe mono eyeshadow tinten kun je volop experimenteren. De collectie bestaat uit 18 tinten, onderverdeeld in verschillende effecten; ga je voor een sparkle, satin, matte – gespot bij alle toonaangevende fashionshows – een hoogglanzende metallic finish? De zachte oogschaduwtextuur zorgt voor een egale dekking en belooft lang te blijven zitten (€ 3,50 per stuk).

Zodra je een zonnig kleurtje hebt, kun je die warme gloed met een bronspoeder versterken. Met  de nieuwe face & body bronzer (€6,-) met een bijbehorende limited edition brush (€6,-). Strijk een zweem over je wangen zoals je blusher aanbrengt of kwast een beetje poeder in je decolletézone, op je sleutelbeenderen of langs je armen.

Om met lichte en donkere accenten te spelen, is er een nieuwe contouring face powder (€6,-)met twee tinten. Met de lichtere poeder zet je de delen van je gezicht in de spotlights die van nature het licht vangen, zoals de bolling van je wangen, de neusbrug en op je voorhoofd, langs de haargrens. Met de donkere tint creëer je subtiele schaduwaccenten, bijvoorbeeld door je wangen in te zuigen en het diepere gedeelte van een donkere tint te voorzien.

Om je zomerse look af te maken zijn er ook highshine lipglosses (€3,-) en matching tinten nagellak zoals pastelroze of zacht oranje (€2,50) en een glitter topcoat (€3,-) – een eyecatcher bij zongebruinde handen en voeten.

De sunkissed collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij HEMA filialen en online via hema.nl.

 

Lees ook:Schitter met Cotton Flower van Clarins
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Dit zijn de nieuwe zomernagellakjes van OPI
Lees ook:Man en make-up: zo doe je dat…
Lees ook:Straal in fris roze van Clinique

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>