Straal in fris roze van Clinique

Wow deze make-up collectie haalt je echt op. Vooral tijdens deze grauwe wintermaanden.

De Notenkraker ging in 1892 in première en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldberoemde klassieke balletvoorstelling die elk jaar rond de kerstdagen wordt opgevoerd. Geïnspireerd door de schitterende elegantie van deze jarenlange traditie ontwikkelde Clinique, The Nutcracker Suite waarin de sierlijke schoonheid van deze klassieke voorstelling wordt samengevat.

“De personages, de kostuums en het decor van de voorstelling vormden de inspiratiebron voor deze collectie,” aldus Janet Pardo, Senior Vice President Global Product Development bij

Clinique. “De tule en de fluwelen stoffen in fris roze, glinsterend wit en helder paars inspireerden ons tot het samenstellen van een keurcollectie die de zindering van De Notenkraker echt tot leven brengt.”

Sneeuwvlokken en suikerbonen

The Nutcracker Suite roept de sfeer op van de voorstelling en is daarmee de perfecte collectie om er tijdens de kerstdagen feestelijk uit te zien – zowel overdag als ‘s avonds.

De collectie bestaat uit twee ‘aktes’ op basis van een aantal verschillende aspecten uit de voorstelling. Elke akte is opgebouwd uit een compactpoeder met een oogschaduwquad,

bestaande uit een bijpassende tint Blushing Blush Powder Blush en twee aanvullende tinten Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm. Beide aktes worden afgerond met de

NIEUWE Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams.

1/ Geïnspireerd op de ‘Sneeuwvlokkenwals’ bestaat het compactpoeder The Nutcracker Act I uit een Snowflake Suite oogschaduwquad in zachte en zwoele rozetinten en een verfijnde roze Blushing Blush Powder Blush in Plié Pink.

2/ De ‘Dans van de Suikerboonfee’ vormde de inspiratie voor het compactpoeder The Nutcracker Act II, bestaande uit een Sugar Plum Suite oogschaduwquad waarin fraaie donkerpaarse tinten worden gecombineerd met glinsterend wit en zilver, naast een blozend roze Blushing Blush Powder Blush in Tutu Pink.

De NIEUWE Blended Face Powder in Snowflake Dreams is speciaal ontwikkeld als een weerspiegeling van de sierlijke gratie van de voorstelling.

Dit nieuwe poeder is ideaal voor schouders, hals en decolleté, waar het een fraaie glinstering achterlaat – perfect dus voor de feestdagen.

De twee Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balms (Budding Blossom en Flowering Freesia) ten slotte vormen het sluitstuk van dit op het ballet geïnspireerde kleurenspel.

The Nutcracker Suite is verkrijgbaar in limited edition vanaf eind november 2014 op www.clinique.nl

De collectie bestaat uit :

The Nutcracker Act I compact : €50,00

The Nutcracker Act II compact : € 50,00

Blended Face Powder and brush in Snowflake Dreams : €33,00

Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Budding Blossom : €20,00

Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm in Flowering Freesia : €20,00

 

Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:Feest: 8 nieuwe kleuren Chubby Sticks!
Lees ook:Clinique’s Chubby Sticks bekroond
Lees ook:Eyecandy van Clinique
Lees ook:Eye want candy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>