Dit zijn de nieuwe zomernagellakjes van OPI

Het nagellakmerk OPI bestaat al weer 20 jaar en ieder seizoen komen ze met nieuwe kleurtjes. En dat je in 20 jaar tijd veel kleuren kunt ontwikklen blijkt: OPI heeft tot nu toe meer dan 1000 tinten nagellak gelanceerd en geen twee tinten zijn hetzelfde. En 1000 tinten nagellak betekent ook 1000 leuke en originele namen, want daar staat het merk bekend om. De nieuwe zomercollectie van OPI heeft als thema South Beach en bestaat uit kleuren met namen als Paint My Moji-toes Red en Sand in my Suit. Funny! 

Zie hier alle kleuren uit de nieuwe collectie van OPI met zwoel glanzende kleuren, kunstige nude tinten, exotisch roze en oranje en sprekende paarstinten. Ik ben dit seizoen vooral onder de indruk van de leuke namen en wat minder van de kleurtjes. De lila lak met de naam Done out in Deco en de rood/roze tint Feelin’ Hot-Hot-Hot zijn gaaf, maar heel bijzondere kleuren zitten er verder niet bij. Tja, dat krijg je na 1000 kleurtjes. Dan wordt het wat lastig…

Lees ook:Stijlvol het EK aanmoedigen
Lees ook:Love your Nagellak
Lees ook:Lekker shinen met je nagels
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Trend: India-kleuren op je nagels

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Dit zijn de nieuwe zomernagellakjes van OPI

 1. teha

  volgens mij bestaan er niets eens 1000 kleuren, ik zou ze wel eens allemaal tegelijk willen zien!

    /   Reply  / 
 2. LuNa

  Ga eens naar de beurs teha, daar zie je veel kleuren van OPI, fantastisch. Ben al jaren fan van hen. Ik kan ook nooit kiezen als ik daar rondloop..

    /   Reply  / 
 3. teha

  en welke beurs heb je het dan over?

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom

   ze bedoeld waarschijnlijk de grote beautybeurs in utrecht voor schoonheidsspecialisten en zo. LuNa?

     /   Reply  / 
 4. Krista

  Wouw, 1000 kleurtjes, gaaf zeg! Heb nog nooit nagellak van OPI gehad maar schijnt wel een geweldig merk te zijn!

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom

   dunno Krista, ik gebruik al jaren geen nagellak meer. ho nee, ik lieg, wel ‘s zomers op mijn teennagels. maar op mijn handen bladdert het altijd af en dat moet je weer die giftige aceton gebruiken om het eraf te halen. vind nagellak trouwens ook best outdated….

     /   Reply  / 
 5. Krista

  Ik gebruik het ook weinig hoor, ja voor een feestje ofzo. Mijn nagels zijn zo broos, halverwege de avond is de lak er al bijna af. Nou ja, overdreven natuurlijk maar je snapt me wel ;)

    /   Reply  / 
  1. redactie, monique

   ik heb wel eens gemerkt dat als het nageloppervlak heel glad wordt gemaakt met zo’n speciale vijl de lak ook langer blijft zitten. helaas valt lak voor mij in een categorie geen geduld voor; te veel moeite voor te weinig effect – omdat het er zo snel af is. op je tenen blijft het heel lang goed en dan vind ik het nog wel aardig.

     /   Reply  / 
 6. LuNa

  Ja klopt Monique, de beauty en trade beurs in Utrecht (2 keer per jaar in voorjaar en najaar!!)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>