Nude tinten zijn hot

Zaandam, maandag 21 maart 2011 – Liefhebbers van Nude tinten worden ongetwijfeld blij van de nieuwste kleuren Etos Colour Care lipstick. Deze maand voegt Etos 25 nieuwe kleuren toe aan het assortiment. Nude tinten spelen de hoofdrol, maar de lipstick is vanaf 28 maart ook verkrijgbaar in andere vernieuwde kleuren. Met een nude lipstick op je lippen kun je de focus leggen op je oog make-up.

Een handig product voor in je handtas is de Etos Mono eyeshadow. Vanaf maandag 28 maart zijn 18 nieuwe kleuren Mono eyeshadow verkrijgbaar waaronder knalgeel, zachtroze en helder oranje.
 
Neem me mee
Een basis make-up regel is dat je óf je mond óf je ogen extra aanzet, zodat de focus op één onderdeel van je gezicht ligt. Ga je voor een nude tint op je lippen? Dan mogen je ogen echt opvallen en kun je experimenteren met kleur. De  nieuwe kleuren Etos Mono eyeshadow zitten in een klein doosje dat met gemak in je handtas past. Overdag aan het werk en ’s avonds een afspraakje op het programma? Stop een knalkleur oogschaduw in je tas, zodat je je ogen snel kunt aanzetten. In een aantal nieuwe kleuren Etos Mono eyeshadow is een glittertje verwerkt, mooi bij kaarslicht. 
 

Etos Colour Care lipstick € 2.89, Etos Mono eyeshadow € 2.99. Beide producten zijn vanaf maandag 28 maart verkrijgbaar.
 
Budget beautytip van Etos: Deze nieuwe kleuren make-up voordelig uitproberen? Van 28 maart tot en met 10 april zijn de nieuwe kleuren Etos Colour Care lipstick en Etos Mono eyeshadow te koop met 25% korting.

Lees ook:Q10 in je gloss
Lees ook:Smokey eyes stap voor stap
Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Banana powder en andere musthaves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>