ANBOS lanceert Beautyvoordeelpas

Beautypas voorkantOnline aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Bol.com iedereen heeft wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas genieten klanten van ANBOS-leden voordeel op ál hun online aankopen waardoor zij meer en vaker producten en diensten kunnen afnemen bij hun schoonheidsspecialist.

Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!

Hoe werkt het?

De ondernemer verkoopt de Beautyvoordeelpas aan zijn of haar klant. Op de pas staat een code waarmee de klant zijn of haar profiel aanmaakt via www.beautyvoordeelpas.nl. Via het persoonlijk profiel op deze website doet de klant online aankopen en bouwt daarmee credit op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd. Het is vervolgens uitsluitend te besteden bij de schoonheidssalon waar de pas gekocht is, omdat het geld gestort wordt op de bankrekening van de betreffende ondernemer.

Uniek en eigentijds

Jacqueline Lissenburg, manager Verenigingszaken is heel blij met dit concept. Ze zegt hierover: ‘Het is een uniek en eigentijds product waar al onze leden gebruik van kunnen maken. Met de Beautyvoordeelpas spelen we in op de trend van online aankopen en kan de klant vaker en meer diensten of producten bij de schoonheidsspecialist afnemen.’

Exclusief

Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan van ANBOS, hebben de eerste 6500 passen een shoptegoed van € 5,00. ANBOS lanceert de Beautyvoordeelpas op de Beauty Trade special 2014. De pas is uitsluitend verkrijgbaar in salons aangesloten bij ANBOS.

De ANBOS-schoonheidsspecialist
ANBOS introduceert diensten en producten in het belang van de aangesloten schoonheidsspecialist. Het bevorderen van het ondernemerschap is hierbij een belangrijk onderdeel. Met de introductie van de Beautyvoordeelpas stimuleert de brancheorganisatie de verkoop van producten en diensten binnen de branche.

Lees ook:ANBOS lanceert nieuwe huisstijl!
Lees ook:ANBOS verwelkomt 5000ste lid
Lees ook:Superdeluxe, laat je haarstylist of visagist bij je thuiskomen
Lees ook:Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis
Lees ook:Party,party, party voor Douglas Cardhouders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>