Superdeluxe, laat je haarstylist of visagist bij je thuiskomen

Afgelopen maand is de website van GYLD live gegaan. Op gyld.nl staan de online profielen en portfolio’s van de professionele haarstylisten, kappers en visagisten, en jij kunt hen boeken!! Voor bij jou thuis.  Welk profiel spreekt je aan? Heb je een knipbeurt nodig, moet je haar geverfd worden of wil je alleen haarstyling? Wil je uitbundige feest make-up voor een bruiloft of festival, of meer ingetogen visagie? Alles kan! GYLD is namelijk ouderwets goed in een modern kappersjasje. Bij GYLD, het oud-Engelse woord voor gilde, draait alles puur om vakmanschap. En flexibele kwaliteit, daar heeft de moderne consument behoefte aan.

Thuis of op kantoor

De luxe van een haarstylist of visagist is voor iedereen makkelijk toegankelijk via GYLD. Iedereen kan zich nu een filmster voelen! De professionals komen naar jouw huis of kantoor, wanneer jij dat wil. Geen tijd overdag naar een kapperszaak te gaan? Of wil je een bijzonder kapsel of speciale visagie voor een bruiloft, avondje uit, of zakelijk evenement? Boek snel en gemakkelijk een afspraak via gyld.nl.

Op het flexwerk-kantoor van WeWork in Amsterdam heeft GYLD iedere week een evenement genaamd GYLD ’n Go, waar iedereen een afspraak kan maken voor een snelle knipbeurt, scheerafspraak bij een barbier of alleen de puntjes laten bijwerken van je haar. Wil je dat ook bij jou op kantoor? Contacteer GYLD.

Crowdfunding

De website van GYLD is mogelijk gemaakt via crowdfunding. Via het online financieringsnetwerk Symbid is het afgelopen jaar ruim €100.000 opgehaald. Investeerders en het publiek – de toekomstige klant – heeft duidelijk behoefte aan een flexibele kappers- en visagieservice. In de huidige deeleconomie waarbij iedereen online winkelt, taxi’s bestelt via Uber en in andermans huizen slaapt via Airbnb is het niet meer dan logisch dat ook haarstylisten en visagisten nu flexibeler gaan werken.

GYLD: We do hair. Anywhere.

 

Het team

GYLD is een initiatief van innovatief ondernemer Dave Rader, die al zijn ervaringen met het opstarten van jonge bedrijven nu vol enthousiasme in zijn eigen start-up stopt. De haarstylisten en visagisten die zijn aangesloten bij GYLD variëren van kappers die al 30 jaar in het vak zitten tot enthousiaste, jonge haarstylisten. Ook zijn er zowel visagisten die bij het theater werken als fashion make-up artists te boeken via GYLD. Lees meer over de rest van het team op gyld.nl 

Lees ook:Wie is Nederlands beste Make-Up Artist? Kijk en oordeel zelf!
Lees ook:Solo en Mark van Westerop zijn niet meer weg te denken uit de top van haarstylisten in Nederland
Lees ook:Kapsalon Solo wint 1 eerste en 2 tweede prijzen tijdens de Coiffure Awards 2010
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>