Party,party, party voor Douglas Cardhouders

Heb jij al een Douglas Card? We hopen van wel voor je en anders is het er HOOG tijd voor, want Douglas zet haar cardhouders volop in het zonnetje.

In 1996 verwelkomde Douglas haar eerste Douglas Card klant en in 2016 vieren zij het 20-jarig bestaan op heel veel feestelijke manieren. Om alle nieuwe én reeds bestaande Cardhouders te bedanken voor hun loyaliteit en keuze voorDouglas, worden de cardhouders in oktober extra verwend met veel spectaculaire acties.

Zo maken zij voorbeeld kans op prachtige beautypakketten met het online memory spel, of kunnen ze één van de gouden Douglas Cards in hun online pakketje vinden.

Bij Parfumerie Douglas staat de klant centraal, wat resulteert in een continue streven naar innovatie en een unieke klantbeleving. In 1996 introduceerde Douglas – als echte voorloper in de markt! – de Douglas Card, het belangrij kste klant loyaliteitsinstrument van Douglas. De cardhouders profi teren al 20 jaar lang van de vele voordelen zoals speciale kortingen, luxe samples, de mooiste gifts en zij ontvangen daarnaast ook het Douglas Magazine – het grootste beautymagazine van Nederland. Daarnaast worden ziji regelmatig uitgenodigd voor exclusieve beautyevents, zoals VIP-avonden en Meet & Greets met Leco van Zadelhoff.

DeDouglas Card kan met recht hun persoonlijke ticket naar de wereld van beauty genoemd worden! In Nederland hebben duizenden klanten al sinds het eerste begin een Douglas Card in hun bezit. Dat zegt natuurlijk wel veel.

Feest in oktober

De hele maand oktober is het feest bij Douglas en staan alle stores geheel in het teken van de 20e verjaardag van de Douglas Card. Deze mijlpaal wordt gevierd met de cardhouders en deze maand zullen extra in het zonnetje gezet worden. Wat er zoal gaat gebeuren:

  1. Maak kans op prachtige beautypakketten via het online memory spel of via de prijsvragen uit het Douglas Magazine*
  2. Maak kans op een Douglas giftcard t.w.v. € 250, € 500 of € 1000**
  3. Vind één van tien gouden Douglas Cards bij uw online bestelling en win een giftcard t.w.v. € 20,-
  4. Ontvang bij besteding van € 55,- een gratis wellness voucher. Deze voucher geeft dagentree voor één persoon bij VeluwseBron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur of SpaSense
  5. Bij elke aankoop ontvangt de klant een voucher om gratis een kaart te sturen van Greetz
Houd douglas.nl/douglascard20jaar in de gaten voor meer spectaculaire acties,
want er komt nog véél meer aan!
* Uit alle inzendingen tot en met 16 oktober worden de winnaars geselecteerd. Winnaars worden in november bekend gemaakt.
**Uit alle aankopen die gedaan worden tot en met 31 oktober 2016 worden drie winnaars geselecteerd. Giftcards zij n in één keer te besteden in
één Douglas Store. Winnaars worden in november bekend gemaakt.

Lees ook:Sla vanavond je slag, Douglas geeft vette korting!!
Lees ook:Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis
Lees ook:Winonah de Jong inspireert
Lees ook:Een mooie huid met de huidcoach App & maak kans op hannah®-producten
Lees ook:Win een HONEY Marc Jacobs scooter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>