Extreem fijn mascara borsteltje

Heb je een nieuwe mascara nodig? De nieuwe van Miss Sporty heet ‘Pump Up Booster Curve it!’ en belooft je de mooiste wimpers ever ever. En wie wil dat nou niet?!  Het Curve It!-borsteltje slaat geen enkele wimper over. Het vindt zelfs wimpers waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! En het borsteltje heeft zoveel haartjes dat klontjes geen enkele kans krijgen. Bovendien worden je wimpers mooier gedefinieerd dan ooit tevoren. Het borsteltje ligt ook nog perfect in de hand. Zo bereik je moeiteloos elke wimper.

Dit is een heel nieuw soort volume. Glad, gladder, gladst. Voor weelderig gekrulde wimpers met wel 12 keer meer volume! Je wimpers worden perfect gescheiden en lijken haast tot de hemel te reiken. Als een mascara je wimpers zó perfect kan krullen, waar heb je dan nog een wimperkruller voor nodig?

Ideaal voor… Een dagje op kantoor, een avondje uit met je dinnen, date of grote liefde.

Curve it! geeft je niet alleen de weelderigste wimpers ooit (hoewel we dat de beste eigenschap vinden!) maar is ook nog eens mild voor je ogen. De mascara zal niet vlekken of afgeven en blijft tot wel 16 uur zitten. Bloedmooi én betrouwbaar? Je zou er bijna verliefd op worden…

In de winkel vanaf november 2013
€ 4,49

Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Top mascara!
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Zachte, extreem lange en sexy wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>