De basis voor je skincare: Avène’s Essentiels

aveneEen mooie huid hebben is niet vanzelfsprekend. Daar moet je wat voor doen. Het belangrijkste is dat je je huid dagelijks twee maal reinigt.

Het Franse dermo-cosmeticamerk Eau Thermale Avène, expert in de verzorging van de gevoelige huid, is sinds 2010 via Mediq Apotheek verkrijgbaar in Nederland. Avène is heel erg secuur met de toevoeging van ingrediënten aan haar verzorgingsproducten. Erg back to basic zeg maar.

De basislijn van Avène heet Essentiels. Deze lijn biedt je een compleet gamma aan verzorgingsproducten voor het reinigen en verzorgen van de huid. Aan deze basislijn zijn twee nieuwe producten toegevoegd, speciaal voor de reiniging en verzorging van de normale tot gecombineerde huid.

1. De zeepvrije reinigingsmousse Cleansing foamverwijdert vuil en brengt de talgproductie weer in evenwicht.

2. De Mattifying fluid is een verzorgende fluïde met een lichte, olievrije textuur die de huid matteert en tegelijkertijd hydrateert. Het is de ideale basis voor make-up. De pomp is bovendien handig en hygiënisch in gebruik.

De nieuwe verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn vanaf nu o.a. verkrijgbaar bij 250 vestigingen van Mediq Apotheek.

Check ook: http://www.eauthermaleavene.nl/

De Cleansing foam kost € 12,99 en de
Mattifying fluid € 18,49.

 

 

Lees ook:Top voor je huid : Eau Thermale Avène
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE KOMT NAAR NEDERLAND
Lees ook:Noodcrème!
Lees ook:De dermatologische kracht van water
Lees ook:0% conserveermiddel en 0% emulgator en tóch onbeperkt houdbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>