Top voor je huid : Eau Thermale Avène

Er bestaan tal van wijsheden over een optimale verzorging van de huid, maar men gaat vaak voorbij aan het feit dat juist een dagelijkse basisverzorging essentieel is om de huid gezond te houden. Het dagelijks reinigen, kalmeren en verzorgen van de huid zorgt voor een stralende ‘look’ en is bovendien een goede basis voor een mooie make-up. Dus geen dag overslaan, ook niet na een dag hard werken. Trendsetters op het gebied van beauty konden afgelopen zomer opgelucht ademhalen; het Franse Eau Thermale Avène werd naar Nederland gehaald. Eau Thermale Avène is expert op het gebied van de gevoelige huid. Na een succesvolle lancering, presenteert het merk met trots de ‘Essentials’ voor de basisverzorging van de huid.

Goede basis is sleutel tot stralende ‘look’
Een dagelijkse basisverzorging van de huid vermindert oneffenheden en tekenen van vermoeidheid en zorgt ervoor dat de huid gezond en fris aanvoelt. Eau Thermale Avène biedt met de ‘Essentials’ een complete verzorgingslijn voor dagelijks gebruik.

Start de dagelijkse basisverzorging, zowel ’s ochtends als ’s avonds, met het reinigen van de huid. Dit kan op verschillende manieren. Het belangrijkste is dat er een reinigingsproduct wordt gekozen dat past bij het persoonlijke ochtend- of avondritueel én natuurlijk geschikt is voor het huidtype.

Bij een gevoelige, met neiging tot een droge, huid adviseert Avène de Gentle Milk Cleanser om vuil en make-up te verwijderen. Na reiniging met de Gentle Milk Cleanser kan het overtollige product dat is achtergebleven, verwijderd worden met de Gentle Toner. Bovendien kalmeert, beschermt en hydrateert de toner de huid. De Cleanser en Toner vormen zo een perfect duo!

Met de Cleansing and Make-up Remover Micellar Lotion (bij een gevoelige huid) ben je in één stap klaar. Aanbrengen met een wattenschijfje, afspoelen is niet nodig. Bij een normale tot gemengde gevoelige huid is de Gentle Gel Cleanser geschikt. Bij dit product is afspoelen wel een vereiste. Aanbrengen kan zonder wattenschijfje, dus de Cleanser is ideaal voor wie graag onder de douche de huid reinigt.

De Micellar Lotion is ook geschikt voor het verwijderen van oog make-up. Omdat de huid rondom de ogen heel dun en extra gevoelig is, heeft Avène speciaal voor het reinigen van de ogen de Gentle Eye Make-up Remover, parfumvrij en óók geschikt voor zeer gevoelige ogen en dragers van contactlenzen!

Om de huid te verzorgen biedt ‘Essentials’ van Eau Thermale Avène diverse voedende en beschermende crèmes voor dag en nacht: Rich Compensating Cream (droge gevoelige huid) of voor een intensieve hydratatie Hydrance Optimale Light (normale tot gemengde gevoelige huid) of Hydrance Optimale Rich (droge tot zeer droge gevoelige huid). De Hydrance Optimale crèmes zijn ook verkrijgbaar met beschermingsfactor SPF 20 die bescherming biedt zodra de eerste UV stralen verschijnen.

Voor extra verzorging heeft Eau Thermale Avène de ‘Essentials’ lijn aangevuld met een Soothing Moisture Mask (gevoelige huid) en de inmiddels al bij velen geliefde Spray Eau Thermale Avène; 100% thermaal water dat de huid kalmeert of make-up fixeert.

Verkrijgbaarheid
De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn verkrijgbaar in Nederland bij 230 vestigingen van Mediq Apotheek, distributeur van Avène in Nederland. Daarnaast worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq ook aangeboden bij andere apotheken en huidklinieken. De consumentenadviesprijzen van de verzorgingsproducten uit de ‘Essentials’ lijn zijn:

-Gentle Gel Cleanser (200 ml): € 12,49
-Gentle Milk Cleanser (200 ml): € 11,99
-Gentle Eye Make-up Remover (125 ml): € 12,99
-Gentle Toner (200 ml): € 12,49
-Rich Compensating Cream (50 ml): € 25,49
-Hydrance Optimale Light (40 ml): € 16,49
-Hydrance Optimale Rich (40 ml): € 16,49
-Soothing Moisture Mask (50 ml): € 18,49
-Spray (150 ml): € 7,49
-Cleansing and Make-up Remover Micellar Lotion (200 ml): € 10,99

Korting en/of gratis reinigers bij aanschaf crème
In februari 2011 ontvangt elke klant bij Mediq Apotheek bij aankoop van een Eau Thermale Avène gezichtsverzorger zoals Hydrance, Rich Compensating Cream of een product uit één van de andere lijnen van Avène 50% korting op een Avène reiniger. In maart 2011 worden bij de aanschaf van de crèmes twee gratis reinigers van Avène à 50 ml aangeboden.

Over Eau Thermale Avène
Eau Thermale Avène is een dermo-cosmetisch merk, opgericht door de Franse apotheker Pierre Fabre in 1990 en is in Frankrijk nummer 1 in huidverzorging voor de gevoelige huid. Avène is expert op het gebied van deze huid. Het hoofdbestanddeel in de producten is het thermale water uit de bron van het plaatsje Avène in Frankrijk. Meer dan 300 studies hebben aangetoond dat het thermale water een kalmerende, verzachtende en verzorgende werking heeft. De producten van Avène zijn naast de dagelijkse verzorging van de huid ook geschikt als aanvullende huidverzorging bij de behandeling van huidaandoeningen. Eau Thermale Avène wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen. Bij de thermale bron in Avène is een Hydrotherapy Center gevestigd waar mensen met huidproblemen terecht kunnen. In 2009 brachten 2566 mensen een bezoek aan het Hydrotherapy Center. De producten van Eau Thermale Avène worden wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht. Sinds 2010 is Avène ook verkrijgbaar in Nederland, via Mediq Apotheek.
www.mediq-apotheek.nl

Lees ook:Vooruitstrevende BB cream
Lees ook:“Never sleep in your makeup”
Lees ook:Krijg een strakkere huid
Lees ook:Superzachte make-up remover geeft je een fluweelzacht huidje
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE adviseur in huidverzorging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>