Superzachte make-up remover geeft je een fluweelzacht huidje

In Italy is Collistar het beste verkochte beautymerk. Wie de producten van Collistar kent, zal dat kunnen beamen. Collistar maakt nu eenmaal lekkere beauty producten! Een heerlijk reinigingsproduct van Collistar is de Gentle Two-Phase Make-Up Remover. Deze twee-Fasen make-up remover voor je ogen en lippen is effectief en veilig in gebruik. Het verwijdert snel alle make-up, ook waterproof producten, én het werkt tegelijkertijd hydraterend en geeft verlichting aan de oogleden door de malve- en calendulaextracten. De cleanser laat bovendien geen vette sporen achter en is daarom ook ideaal voor dragers van contactlenzen. De remover werkt in twee fasen. Deze worden om de beurt geactiveerd als de flacon voor het gebruik wordt geschud.

Flacon 150 ml heeft een adviesprijs van: € 18,95

Lees ook:Bekroonde gezichtsreiniger
Lees ook:Groene parels voor je borsten
Lees ook:Paradepaardje van Philosophy
Lees ook:Top voor je huid : Eau Thermale Avène
Lees ook:Dag droge voetjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>