Noodcrème!

Gesprongen lippen, kloofjes, littekens en (schaaf)wondjes; het zijn kleine ongemakken, maar kunnen wel behoorlijk vervelend zijn. Je handtas en badkamerkastje puilen vaak uit door allerlei potjes en tubes voor deze alledaagse probleempjes. Eau Thermale Avène introduceert hiervoor nu één tube crème: Avène Cicalfate Antibacterial repair cream. Deze nood- crème kan gebruikt worden bij alle soorten roodheid, (verse) littekens en wondjes, maar ook bij huidbeschadigingen na bijvoorbeeld peelings, een laserbehandeling of kleine chirurgische ingrepen. De Avène Cicalfate Antibacterial repair cream kalmeert én versnelt het herstel van de beschadigde huid en heeft een antibacteriële werking. Onmisbaar dus voor in de handtas, toilettas en thuis in de EHBO-doos.

Zelfs geschikt voor inwendig gebruik

Cicalfate is extra zacht voor de huid, zelfs voor de meest gevoelige, doordat het rijk is aan het beroemde thermale water van Avène. Daardoor is de crème ook goed te gebruiken voor de huid van kinderen en baby’s, bijvoorbeeld bij schrale billetjes en schaafwonden. Bovendien kan Cicalfate aangebracht worden op slijmvliezen en daarmee is de crème extra bijzonder. Erg prettig voor wondjes ín de mond of neus. Cicalfate Antibacterial repair cream is eigenlijk dé oplossing voor bijna alle huidproblemen. Denk aan:

•    roodheid;

•    gesprongen lippen;

•    (mondhoek)kloofjes;

•    (schaaf)wondjes;

•    luieruitslag, rode babybilletjes;

•    (mond)eczeem;

•    hechtingen;

•    (verse) littekens;

•    schilferende huid;

•    beschadigde huid na dermatologische  ingrepen of (kleine) chirurgische ingrepen.

2ledige werking: herstellend én antibacterieel

Cicalfate van Avène heeft een tweeledige werking; de sucralfaat in de crème helpt de huid te herstellen en het koper-zink-complex werkt antibacterieel. De crème is net als alle andere Avène-producten rijk aan thermaal water dat een kalmerende en verzorgende werking heeft. De crème bevat geen conserveermiddel, parfum en parabenen, dus er kan met een gerust hart gesmeerd worden.

Cicalfate dient één tot twee maal per dag  aangebracht te worden. De huid moet vooraf gereinigd worden, bijvoorbeeld met de Thermal spring water spray van Avène.

Verkrijgbaarheid

De huidverzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn verkrijgbaar in Nederland bij 230 vestigingen van Mediq Apotheek. Ook worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq Apotheek, distribiteur van Avène in Nederland, aangeboden bij andere apotheken, huidklinieken en huidtherapeuten. De consumentenadviesprijs van Avène Cicalfate Antibacterial repair cream is € 9,49 (40 ml).

About Eau Thermale Avène

Eau Thermale Avène is een dermo-cosmetisch merk, opgericht door de Franse apotheker Pierre Fabre in 1990 en is in Frankrijk nummer 1 in huidverzorging voor de gevoelige huid. Avène is expert op het gebied van deze huid. Het hoofdbestanddeel in de producten is het thermale water uit de bron van het plaatsje Avène in Frankrijk. Meer dan 300 studies hebben aangetoond dat het thermale water een kalmerende, verzachtende en verzorgende werking heeft. De producten van Avène zijn naast de dagelijkse verzorging van de huid ook geschikt als aanvullende huidverzorging bij de behandeling van huidaandoeningen. Eau Thermale Avène wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen. Bij de thermale bron in Avène is een Hydrotherapy Center gevestigd waar mensen met huidproblemen terecht kunnen. In 2009 brachten 2566 mensen een bezoek aan het Hydrotherapy Center. De producten van Eau Thermale Avène worden wereldwijd in meer dan 80  landen verkocht. Sinds 2010 is Avène ook verkrijgbaar in Nederland, via Mediq Apotheek. 

Lees ook:Crème voor na cosmetische ingrepen
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE KOMT NAAR NEDERLAND
Lees ook:Tolérance extrême: 0% conserveermiddel, 0% parfum, 0% emulgator
Lees ook:Krijg een strakkere huid
Lees ook:Cooling down voor je skin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>