Coty Beauty belooft ons een mooie lente & zomer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 21 februari jongsleden was het zover, we waren uitgenodigd voor de de jaarlijks terugkerende Coty Beauty Press Launch Collections Spring/Summer. Het event vond plaats in Van Hellemond & Co in Amsterdam. Deze prachtige hotspot leent zich prima voor presentaties. Tijdens het event vertelde de sympathieke PR Manager ‘Carla Koopman’ van Coty Beauty ons wat we deze lente en zomer zoal aan nieuwe beautyproducten kunnen verwachten.

Het belooft een mooi jaar te worden waarin we kennis kunnen maken met geweldige nieuwe nagellakken die door Kate Moss speciaal zijn ontworpen voor Rimmel London. Deze Lycra-nagellakcollectie is de eerste nagellak ooit die je een gel toplaag geeft net zoals in de nagelstudio. Epic it is!! Je moet nog wel even geduld hebben, want deze fijne nagellakken tref je in mei in de winkel.

Ook het merk Sally Hansen komt in april met een aantal geweldige kleuren nagellakken die maar liefst 7 benefits in 1 flesje bevatten. Echt bijzonder en fijn voor je nagels en daarover natuurlijk in april meer op beauty.blog. Verder hebben we kennis gemaakt met een nieuwe mascara van Rimmel (Rimmel Scandal Eyes Lycra Flex Mascara), een prachtige bronzer van Rimmel (Rimmel Natural Bronzer), een aantal nieuwe geuren waaronder eentje van Guess (Guess Girl),  twee geuren van Esprit voor hem en haar (Your Life Man en Your Life Womaneen herengeur van David Beckham (Urban Homme) en een nieuwe geur van Halle Berry (Closer).

De komende periode staat in het teken van maar liefst twaalf beautymusthaves en vijf geurlanceringen. Hier op beauty.blog zullen we je de komende maanden in april, mei, juni en juli uitgebreid verslag doen van Coty Beauty’s nieuwste aanwinsten. So stay tuned!

Lees ook:Coty komt met prachtige pareltjes
Lees ook:Tal van beauty highlights op het Kruidvat Beauty Event !
Lees ook:Zeg maar doei tegen je wimperkrultang
Lees ook:Ruik superverleidelijk!
Lees ook:Get killer nails

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>