Coty komt met prachtige pareltjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als blogger kom je op de meest leuke events. Zo was ik een paar weken geleden te gast op een event van Coty Beauty. Het werd gehouden op een prachtige locatie in Amsterdam in het Museum het Grachtenhuis op de Herengracht in Amsterdam. Een aanrader om sowieso eens te bezoeken kan ik je melden. We werden daar met de voltallige beautypers zeer exclusief onthaald door onder andere Carla Koopman, PR Manager Coty Beauty en haar team plus ook nog wat knappe heren die ons voorzagen van de meest lekkere hapjes en drankjes.

De lanceringen die gaan komen liegen er niet om. Zo komt Sally Hansen in augustus met een geweldige soort van confetti nagellak – Fuzzy Coat Textured Nail Color – hierover later uiteraard meer op deze blog.

Ook komt er een nieuwe herengeur van David Beckham…. David Beckham Classic en ik kan je nu al vertellen dat deze geur echt supergoed ruikt. Uiteraard meer hierover op een later tijdstip hier online en dat geldt ook voor de volgende items die er aan zitten te komen:

Een fantastische mascara van Rimmel in september, een eyeliner met meerdere opties eveneens van Rimmel, in september nieuwe geuren voor hem en haar van Esprit, een fijne foundation van Rimmel eveneens in september en er staat nog veel meer moois op planning, maar daarvoor vind ik het te vroeg om nu al te schrijven. Het enige wat ik je aan kan raden is om regelmatig www.beauty.blog.nl te bekijken voor de allernieuwste pareltjes van Coty Beauty. Stay tuned!

 

ps. In september komt er ook een fantastische geur van een wel zeer populaire en zelfverzekerde zangeres in de schappen

Lees ook:Coty Beauty belooft ons een mooie lente & zomer
Lees ook:Get that Beckham freshness
Lees ook:Nieuwe tattoo David Beckham
Lees ook:Check David Beckhams zus!
Lees ook:DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>