Zeg maar doei tegen je wimperkrultang

Mascara van Rimmel is sowieso altijd een goed idee, dat weten wij van beauty.blog uit ervaring. Maar het leuke van mascara’s en masacaraproducten is dat ze zich altijd blijven verbeteren. Elke keer weer zijn er nog betere mascara’s op de markt.

Laatst werden we uitgenodigd voor een unieke lancering, iets nieuws, iets baanbrekends op het gebied van mascara. Iets waar wij vrouwen allemaal ontzettend aan toe waren: de 24hr Rimmel Supercurler Mascara, een mascara die jouw wimpers volume & prachtige krul belooft. Op een geweldige locatie the Hoxton , een trendy hotel in Amsterdam die ook twee vestigingen in Londen (daar komt het vandaan) heeft, hebben we kennis mogen maken met deze nieuwe mascara. Een feestje kan ik je vertellen, want we mochten daar niet alleen de nieuwe mascara zelf uitgebreid testen, maar kregen ook nog de kans om kennis te maken met andere fijne Rimmel producten waaronder de Match Perfection Foundation.

De nieuwe 24hr Supercurler Mascara is echt een ding op het gebied van beauty. Werkelijk een vernieuwende mascara met daarin een ingrediënt en dat betreft een super krullende polymeer die zorgt voor een lang ‘gekruld’ effect van je wimperhaartjes.

Dat bijzondere polymeer werkt echt als een malle. Dit maakt de ouderwetse wimperkrultang (die overigens ook helemaal niet superoke voor je wimpers is!) geheel overbodig!! Echt vet hoor. Na gebruik van deze mascara zijn je wimpers serieus mooi gekruld zonder klonters. Het resultaat is super elegant en precies zoals de reclame met Kate Moss, identiek.

Wat is dat voor een polymeer?

Het is een flexibel polymeer, uniek in zijn soort, die zich aan je wimpers hecht en daarbij een liftend effect creeert. Het zet je wimpers ‘vast’ in een perfecte krul en die houdt lang aan. De hele dag zelfs! Dus zeg maar doei tegen je wimperkrultang en laat je verrassen door deze mascara.

Tips om je mascara perfect op te brengen:

1. Zorg dat je wimpers goed schoon zijn

2. Focus je op de wortels van je wimpers . Kijk omhoog en plaats het borsteltje zo dicht als mogelijk bij de wimperrand en sluit langzaam je oog dicht. Voor het tweede laagje kan je zigzaggende bewegingen maken.

3. Wil je een natural look , hou het dan bij twee laagjes.

Trouwens je hoeft je favo mascara niet weg te gooien nu, want je kunt deze nieuwe krulvariant ook perfect als topcoat over je eigen mascara gebruiken.

Ons model (zie foto) was na de test zeer content met het resultaat.

Tussen het testen van de mascara door was er ook nog enorm leuk uitgepakt met de catering. Alles met krul(len). Hahaha, wij van beauty.blog zijn laaiend enthousiast en zullen binnenkort zelfs overgaan tot het laten verwijderen van wimperextensions en een nieuwe weg in te slaan met deze krulkampioen. Wordt vervolgd!

adviesprijs? 13,49 en vanaf half oktober verkrijgbaar bij de Rimmel London verkooppunten

Lees ook:Krijg ook modellenwimpers
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Schandalig mooie ogen
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>