Tal van beauty highlights op het Kruidvat Beauty Event !

Beauty.blog was gister samen met een grote groep mede beautybloggers en beautyjournalisten van de schrijvende pers aanwezig in het Mint Hotel in Amsterdam. De reden was het jaarlijkse Kruidvat Beauty Event. In de Skylounge van dit geweldige hotel met amazing view over Amsterdam centrum, mochten we kennis maken met de nieuwe range Kruidvat eigen merk beautyproducten en de merken Essence, Catrice, GOSH en NYC. Per groepje bloggers/redacteuren werden we rondgeleid langs diverse merken en hun producten. Alle presentaties waren mini-feestjes op zich. Zo vergaapten we ons als eerste bij de Essence room aan een én al fraais variërend van nagellakjes, mascara’s, poeders tot poedereyeliners en alles wat je nodig hebt om jezelf een diva look te geven.

 

Onze grote liefde ging meteen naar één van de Colour & Go Quick Drying nagellaken, tint nude. Met de naam NUDE IT!  Dé bom deze! Dit is écht de kleur die je deze winter draagt. Imagine: je hebt nude pums en ook nude gelakte nagels, dat is toch prachtig.

 

 

 

 

 

 

 

Wat zeker ook een aanrader van dit merk is, is de 2 in 1 Volume Mascara. Voor overdag kun je je wimpers subtiel aanzetten met Look 1. Wil je ‘s avonds iets heftiger voor de dag komen, dan ga je voor Look 2.

 

Maar ook de nagellakken van Essence, Catrice, GOSH en NYC mochten er zijn. Serieus er is dit najaar/ deze winter zovéél keuze. Het maakt je hebberig. De kleuren zijn of mat en natural of juist shiny en glamourous.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar je kunt ook los gaan met Marble nagellakken. Je kunt hiermee een marmer effect op je nagels creëren. Dat vereist wat kunst en perfectionisme, maar wanneer het je lukt, zijn je nagels ook échte blikvangers. Hierover later meer op onze blog.

De komende weken, zullen we van tijd tot tijd aandacht besteden aan de nieuwe [Kruidvat, Essence, Catrice, NYC, GOSH]  musthaves op dit gebied. Hier nog een kleine impressie van hoe gezellig het er was.  

[tekst: Monika vd Marel]

 

                               

     

Lees ook:Ga voor een gratis mascara naar Kruidvat
Lees ook:Vette korting op je make-up bij Kruidvat!
Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Modeketen New Yorker deelt gratis Essence make-up uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>