Musthave T-shirts voor powerbabes

Mogelijk heb je ze al voorbij zien komen de opvallende T-shirts met teksten als ‘Doe maar bloot’ of ‘Work Work Work’, deze fashionpareltjes komen uit het creatieve brein van Diana bekend van praktijk Gabriels. Het zijn echte musthaves wil je opvallen en laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Diana: ’Soms moet je uit je comfortzone komen. Ik wil anderen meegeven dat zij zich niet moeten laten tegenhouden door angst. Een mentor of een ander inspirerend persoon kan jouw succes versnellen. Als je de actie-modus tot een gewoonte maakt, je toegewijd en consistent bent, én je bereid bent om te investeren? Nou… Dan kom je er wel!

Ik wil mensen iets meegeven, namelijk dat als jij ergens in gelooft, alles mogelijk is.’ Verwen je zelf, en check hier de t-shirts

Met mijn I LOVE MY collectie hoop ik vrouwen te inspireren en aan te sporen tot het vechten naar succes. Want zeg nou zelf, elke vrouw is toch een oervrouw en gemaakt voor succes?

DOE MAAR BLOOT is wat Diana als eerste tegen je roept wanneer jij bij haar op advies gesprek komt. Een beetje gek maar lekker los. Zij zorgt met haar openingszin, die ondertussen quote genoemd kan worden, dat zij het ijs/ongemak per direct breekt en dat het gesprek open en gemakkelijk verder verloopt. Een quote die Diana en haar bedrijf zeker tot een succes gemaakt heeft!

WORKWORKWORK: Succes is hard werken, daarom is de key dat je iets doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt! Let’s work work work!!

Lees ook:Briljante buikspieroefening
Lees ook:Goede T-shirts voor mannen met een buikmaatje meer
Lees ook:Emotioneel slot Beauty & the Beast
Lees ook:Zo maak je de perfecte #WorkSelfie!
Lees ook:Pop up store met beautyitems, opbrengst voor zieke zusje Sol Wortelboer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>