Pop up store met beautyitems, opbrengst voor zieke zusje Sol Wortelboer

Heb je de afgelopen tijd iets meegekregen over het zieke zusje van Sol ? Noteer dan het volgende event in je agenda. Op zondag 11 september veranderen the Apartments in het Hoxton Hotel in Amsterdam in een pop-up store die in het teken staat van het doen van goede daden. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan de behandeling van de hersentumor van de 14-jarige Sabine. Voor de pop-up store zijn diverse interieur-, mode- en beautyitems te koop, die zijn gedoneerd door verschillende merken en winkels.  Deze dag wordt mogelijk gemaakt door 1 Miljoen Goede Daden.

1 miljoen goede daden

De dag wordt georganiseerd door Tamara Swart, de initiatiefneemster van 1 Miljoen Goede Daden (1MGD). Zij ziet het als haar missie om mensen te inspireren tot het doen van (kleine) goede daden. Zo hoopt zij bij te dragen aan een wereld waarin mensen belangeloos voor elkaar klaar staan.

Grote goede daad

Naast het aanjagen van kleine goede daden wil 1MGD ook grote(re) goede daden mogelijk maken. Dit doet Tamara door de opbrengsten van acties en events. Volgens Tamara was de keuze voor deze grote goede daad, Stichting Sabii, makkelijk gemaakt. Sabine is het zusje van presentator Sol Wortelboer. Kort geleden werd er bij haar een zeldzame hersentumor gevonden. De behandeling hiervoor vindt plaats in Amerika, waardoor de verzekering de kosten niet dekt. ‘Van de tien kinderen, behandeld door de arts in Texas, leven er nog acht. Dat zijn statistieke waar wij ons aan vastklampen’, aldus Sol Wortelboer.

Unieke items te koop

Naast de verkoop van unieke, gedoneerde items, zijn er ook een heleboel dingen te doen. Zo kunnen de gasten plaatsnemen in de kappersstoel bij de hairstylisten van Rob Peetoom of een profielfoto laten schieten door BN-er fotograaf Ivo van der Bent. Verder is de dag gevuld met fijne tunes, spannende cocktails en heerlijke, gezonde hapjes gemaakt door foodblogger Sanne van Rooij.

 

Lees ook:Tamara Elbaz gaat onder het ‘beauty’mes
Lees ook:Cosmetica op basis van aloë vera
Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles
Lees ook:De themablogs trekken record aantal bezoekers!
Lees ook:Edelweiss Spa-lijn Fermes de Marie ook in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>