Goede T-shirts voor mannen met een buikmaatje meer

Heeft jouw man een buikje en baalt hij daar ontzettend van, omdat alle T-shirts die hij draagt hem niet goed staan? Dan hebben wij waarschijnlijk goed nieuws voor hem. Er komt een derzer dagen een webshop met speciaal ontwikkelde basic T-shirts voor mannen. Via deze webshop kunnen mannen met een buikmaatje meer in drie stappen een goed passend T-shirt bestellen.

Het idee achter de webshop is dat de huidige pasvorm van XXL T-shirts vaak niet voldoet. Mannen met een buikmaatje meer hebben extra ruimte nodig bij de buik, niet bij de schouders. Standaard T-shirts maken hier geen onderscheid in. Met als gevolg slobberende stof rond de schouders en hals.

Alca Fashion heeft het T-shirt zo laten ontwerpen, dat het shirt bij borst en schouderlijn aansluit en is voorzien van een designnaad aan de zijkant. Een aantal mannen met verschillende maten hebben hiervoor model gestaan. Het model is geregistreerd bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (in het Engels afgekort als EUIPO) en wordt onder duurzame omstandigheden geproduceerd in Tunesië.

Initiatiefnemer  is Jaap Krijgsman. Hij is ervan overtuigd dat er behoefte is aan basic T-shirts met pasvorm. Krijgsman: “Uit een onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu komt naar voren dat 60 procent van de Nederlandse mannen tussen 30 en 70 jaar te zwaar is. Dit onderzoek geeft tevens aan dat steeds meer mensen een grote buikomtrek hebben. Bij de pasvorm van overhemden en pakken wordt rekening gehouden met de buikomvang, waarom dan niet bij T-shirts”.

De nieuwe webshop www.alcafashion.nl gaat op donderdag 14 april a.s. de lucht in.

Lees ook:Basic Instinct is back…
Lees ook:Cristiano Ronaldo geeft voorproefje
Lees ook:Hot & Sexy! Heb jij al een T-shirtje van TOPGEER?
Lees ook:Smeren mannen al meer dan vrouwen?
Lees ook:Wensenlijstje uiterlijk hem & haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>