Archief: juni 2008

Meer orgasmes met collageen in je G-spot

Lekker banaal, maar ene  Engelse Caroline Cushworth vertelt zonder te verblikken of verblozen met naam en foto in de Engelse Daily Mail krant dat ze collageen in haar G-spot heeft laten spuiten en sinds dien de orgasmes niet van de lucht zijn. Ofwel, de vrouw krijgt orgasmes als een lange, gelukzalige trip. Voor wie wel eens XTC heeft geslikt en daarna in een flinke vrijpartij terechtkwam, weet wat voor een vuurwerk hier bedoeld wordt. (foto Meg Ryan in haar beroemde orgasmescene in een restaurant)

 

Lees verder

Must-see: vintage webshop Soupjurk.nl

Vorige week ontving ik (marieke) een mailtje van Marloes, oprichtster van vintage webshop Soupjurk.nl, met de vraag of ik heel misschien iets over haar nieuwe site wilde schrijven. Althans, als ik de webshop leuk zou vinden. En dat vind ik zeker dus bij deze tip ik Soupjurk.nl. Een absolute must-go voor vintagefreaks die net als Marloes en ik gek worden van alle belachelijk hoge prijzen voor  ‘tweedehands' kleding. Lees verder

Olaz zet hoog in met Regenerist Daily 3 Zone Treatment Cream

Als Olaz met een nieuwe crème komt, spits ik automatisch mijn oren. Het merk is voor mij namelijk het bewijs dat een heel goed product ook betaalbaar kan zijn. In de serie Regenerist brengt Olaz nu de Daily 3 Zone Treatment Cream. Een supermoisturizer die tevens verstevigend werkt. Hij is vanaf nu te koop in de winkels. Fabrikant Procter & Gamble had de afgelopen weken consumenten via advertenties in landelijke kranten verleidt om in te schrijven op een wachtlijst. Het bedrijf berichtte afgelopen week dat ruim 10 duizend mensen hieraan gehoor hadden gegeven. Maar wat maakt deze creme zo bijzonder?

 

Lees verder

So seventies; de mannelijke Avon-consulent

Oh oh oh, die goede jaren'70. Toen was ik kind en mijn moeder was dol op creme en make-up – en ik ook. Ik zat altijd in haar make-uptas te neuzen. Toch duurde het nog tot mijn puberteit voordat ik zelf aan de slag ging. Mascara zou ik nooit gaan dragen, ik vond dat ik zulke mooie lange wimpers had. Niet nodig! Maar ik hield van bruine oogschaduw en heel veel blusher op mijn wangen. Ohlala. Maar ik kan me nog zo goed herinneren dat meneer (van?) Batenburg regelmatig bij ons op bezoek kwam met een gouden koffer vol geheimen……..

Lees verder

Snuffelen in oude beautybladen…

Weet jij nog wanneer Body & Mind er was, of Make-up & Beauty, of Woman & Beauty, van oud-collega Liesbeth Limburg? KLeine titels die snel of toch weldoordacht in de markt waren gezet maar ook net zo snel weer verdwenen. Verzamelaar van zg. baby-nummers en oud-reclameman Jan Knaap heeft alle bloopers van de afgelopen dertig jaar online gezet. Het geeft een leuk kijkje in de keuken van de hoogvliegers en dromers.

 

 

 

Lees verder

Gaap! Yolanthe Cabau van Kasbergen leert mannen scheren

Oh gaap! Was Yolanthe net nog ambassadeur van Livera met een leuk setje, nu staat ze alweer bij Gillette en mag ze verkondigen dat de Nederlandse man zich echt beter moet gaan scheren. Waarom moet ik hier toch zo verschrikkelijk van gapen? YCvK mocht gister tijdens een perspresentatie laten zien hoe goed ze het kan. Volgens mij kan ze er he-le-maal niets van….Plus een lijst van veel gehoorde klachten over al die zg. high-tech scheermessen (van mannen!) Lees verder

Dankzij Obama zijn zwarte modellen opeens en vogue

Tsja, het blijft zo opzienbarend dat The New York Times er afgelopen week een heel artikel aan wijdde; het feit dat het juli nummer van de Italiaanse Vogue alleen maar donkere modellen zal hebben, waaronder J.Lopez, en topfotograaf Steven Meisel heeft ze gefotografeerd. Het is beeldig, maar waarom moet het nou toch zo uitzonderlijk blijven?? Obama is deze keer de grote inspirator geweest….

 

 

 

Lees verder

Parfumtrend man! Robuust zoet + commercial Paco Rabanne!

De een is zilver, de ander blinkend goud. Maar voor de rest zijn er weinig verschillen te ontdekken bij de nieuwe herenparfums van modehuizen Paco Rabanne (het was 40 jaar geleden!) en Kenzo. De flessen zijn robuust, zwaar en mannelijk met een knipoog naar het luxe leven en de geur van beide parfums is verleidelijk zoet. 1 Million en KenzoPower worden echte must-have parfums voor het najaar. Let maar op! Bekijk hieronder ook de nieuwe commercial voor de Rabanne-geur.

Lees verder

Extreme make-overs, je mond valt open!

Er is een website waar foto's te zien zijn van kandidaten die meededen aan make-over-programma's. Het zijn voor- en na-foto's en ze zijn uiterst fascinerend, al was het alleen maar omdat je die mensen na hun 'opknapbeurt' in negen van de tien gevallen totaal niet meer herkent. Het is werkelijk f..g scary wat men heeft gedaan met die vrouwen. Het zijn allemaal plastic fantastic Amerikaanse beauties geworden, die voldoen aan de strenge eisen van de glamourous schoonheidsnorm. Eigenlijk vind ik het afgrijselijk en pervers. Ik vraag me af hoe het wonen is in een huis, waarin je ziel hetzelfde is gebleven maar de rest dus niet….Bekijk het allemaal HIER. En bekijk daarna ook nog deze extreme make-overs van celebs…

Lees verder

Make-upmerk Benefit is leuker dan leuk!

 

 

 

 

 

Met de komst van beautyketen Sephora zijn er ook 14 nieuwe merken op de Nederlandse markt bijgekomen en daar maak je beautyjunks als ons natuurlijk erg blij mee! Verliefd ben ik (Marieke) inmiddels geworden op het Amerikaanse Benefit. Je kon de het populaire merk al een tijdje online bestellen vanuit Engeland maar nu kun je de snoepmake-upjes ( want dat zijn het) ook eerst in het echt zien en aanraken bij Sephora. Wel zo leuk toch?

Lees verder