Eerst de film, nu het Sarah Jessica Parker parfum Covet Pure Bloom

Tja, we konden er op wachten….Nu SJP (Sarah Jessica Parker) zo in de schijnwerpers staat met Sex and the City the movie is het vrij logisch om tegelijkertijd een nieuw parfum te lanceren: Covet Pure Bloom. Marieke beschrijft:

 

Bloemig in overtreffende trap. Dat is de nieuwe geur van SJP Covet. Voor het parfum is een weelderig boeket van exotische bloemen samengesteld met als hartnoot tuberoos, jasmijn én Royal Indonesian Pikake. Andere noten in het parfum zijn o.a. kokosnootwater, paarse pruimen, en romige muskus.

De geur is mierzoet, net als de paars/gouden fles overigens, en doet me sterk denken aan het parfum van Juicy Couture. Covet Pure Bloom is eigenlijk weer zo'n typisch voorbeeld van een commercieel celebgeurtje. Wel lekker, maar niet te vergelijken met de bijzondere nichegeuren waar wij zo'n fan van zijn.

 

Lees ook:

Celebrity parfums scoren sky high in the USA

Zo komt de opdracht voor een nieuw geurtje tot stand…

Marihuana parfum

Hmmm…Francis Kurkdjian, meesterparfumeur

 

 

Lees ook:Dior’s John Galliano komt met parfum
Lees ook:Voel je happy met Clinique’s Happy in Bloom!
Lees ook:Nieuwe geurhit van Kylie
Lees ook:De lente in een flesje van Clinique
Lees ook:Hul jezelf in zwart goud…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>