Wendy van Dijk biedt excuses aan

Wendy biedt excuses aan Wendy van Dijk heeft haar excuses aangeboden aan modeontwerpster Marcha Hüskes. Gisteren meldde Hüskes dat de blonde tv-presentatrice een jurkje van haar een-op-een had gekopieerd voor Van Dijk's nieuwe kledingcollectie voor V&D. Van Dijk zei in RTL Boulevard dat de twee partijen ter compensatie ‘tot een overeenkomst zijn gekomen'. Het gaat om een blauw jurkje met zwart bandjes. Het enige verschil tussen de twee was de stof (luxe zijde versus goedkoop polyester) en daarmee ook de prijs (364 versus 39,95 euro).
Van Dijk verdedigde zich met de uitspraak dat zij haar favoriete kleding aan de ontwerpers van de It's a Wendy-collectie liet zien, maar dat ze nooit had verwacht dat ze de kleren zo erg zouden namaken. ‘Ik vind dit echt verschrikkelijk en sta er helemaal niet achter.' Ze benadrukte dat er geen kwade opzet in het spel is. Beide partijen hebben zich na een gesprek woensdag verzoend.


Bron:ANP

Lees ook:Wendy van Dijk beschuldigd van plagiaat
Lees ook:Christina loves her new body
Lees ook:Fit met Wendy van Dijk!
Lees ook:Prinses Maxima spoort jongeren aan op gewicht te blijven
Lees ook:Vrouwen praten 5 kilo van hun gewicht af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>