Tanning toppers

Lekker bruin worden willen we allemaal, want dan zie je er namelijk véél beter uit. DESIGNER SKIN® is terug op de Europese markt. En hoe! De afgelopen jaren zijn tientallen nieuwe innovatieve en gepatenteerde formules ontwikkeld, zowel om een fantastisch bruiningsresultaat te realiseren, maar zeker ook om de huid maximaal te voeden, te beschermen en in topconditie te brengen en te houden. Voor wie nog vóór het komende strandseizoen zomers bruin wil worden, zijn de geavanceerde formules van DESIGNER SKIN®  Paramour™ en Black!™ onweerstaanbare ‘tanning toppers’. Voor wie langdurig bruin wil blijven is DESIGNER SKIN® Undercover Angel™ deze zomer dé onmisbare after sun in handige, royale pompflacon!
 
DESIGNER SKIN® gebruikt uitsluitend de allerbeste, daar waar mogelijk natuurlijke ingrediënten voor haar innovatieve bruiningslotions. Niet alleen zorgen alle producten voor een ongekend sublieme bruine teint, maar deze verzorgen, voeden, beschermen en herstellen de huid tevens intensief om haar in een stralende topconditie te behouden. De unieke verpakkingen zijn bovendien regelrechte ‘wannahaves’, de geuren onweerstaanbaar elegant en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. DESIGNER SKIN® biedt voor elk huidtype en elk budget en passend bruiningsproduct.
 
DESIGNER SKIN® Paramour™ voor een supersnel en onweerstaanbaar gebronsd effect!
 
In je nieuwe zomermode of bikini wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien met een sensueel gebronsde teint. Alleen al vanwege de onweerstaanbare en elegante geurbeleving wil je DESIGNER SKIN® ‘Paramour™’ gewoonweg hebben! Deze exclusieve parabeenvrije zonnebanklotion bevat 9-voudige bronzers (oftewel intensief bruiningsstimulerende werkstoffen) waaronder caroteenolie, tyrosine, walnootextract en Henna- extract. De formule zorgt voor een ultiem gebruind resultaat in slechts zeer korte tijd onder de zonnebank. De samenstelling bevat het exclusieve ‘Faith Complex’ dat ervoor zorgt dat de bronzers zeer diep in de huid kunnen doordringen voor een ‘sunkissed effect’ dat extra lang aanhoudt. Intensief verzorgende werkstoffen waaronder aloë vera, olijfolie, squalane en de antioxidanten co-enzym Q10, vitamine A en E zorgen ervoor dat de hud wordt beschermd tegen een voortijsige veroudering en dat zij glad en zacht voor de dag komt! Het toegevoegde ‘Rejuvenox’houdt de huid jeugdig en soepel. De subtiele ‘Blackberry Spice’- geurbeleving laat de huid onweerstaanbaar en sensueel ruiken!
 
Premium dark bronzing, ook voor hem, met DESIGNER SKIN® BLACK!™
 
DESIGNER SKIN® ‘Black™’staat garant voor een “premium dark tanning effect” onder de zonnebank dankzij de toevoeging van megabronzers! Deze uniseks formule, die met bij mannen zeer geliefd is, bevat maar liefst 20-voudige bronzers (oftewel intensief bruiningsstimulerende werkstoffen) waaronder tyrosine, zwarte walnoot extract, caroteenextract en de zelfbruinende werkstoffen DHA en erythrulose. Het effect van deze bronzers wordt extra versterkt door het toegevoegde ‘Mega Melamax Complex’ (een natuurlijke melaninestimulerend wersktofcomplex) in combinatie met ‘Opti-Glow Accelerators’ welke zorgen voor een sublieme glans en optische diepte qua bruining. Deze zonnebanklotion met een frisse citrusgeur bevat tevens een geavanceerde ‘Fade Defying’- formule en de ‘SunStay Technologie’ op basis van werkstoffen die ervoor zorgen dat de eenmaal verkregen bruine teint langdurig aanhoudt. De huid wordt intensief verzorgd dankzij ingrediënten zoals omega-6 vetzuren, soja aminozuren, açaï-bessenextract, Alpenkruiden en de antioxidanten Co-enzym Q10, vitamine A en E.
Dé ideale contourverstevigende after sun & bodylotion: DESIGNER SKIN Undercover Angel™!
 
Wie eenmaal mooi bruin is, wil deze bruine teint graag zo lang mogelijk vasthouden. Na het zonnebanken maar vooral ook na een dagje strand en zonnebaden buiten heeft de huid behoefte aan vochtverzorging, voeding en herstel. DESIGNER SKIN® Undercover Angel™ is een royale en handige pompflacon met daarin een luxe after sun moisturizer en rijke bodylotion voor dagelijks gebruik op basis van hennepzaad. De formule bevat tevens nog meer natuurlijke (planten)extracten zoals saffloerolie, aloë vera, jojoba olie, avocado olie, witte berk- extract, Japanse groene thee, soja proteïnen en olijfolie. De antioxidanten co-enzym Q10 en vitamine E gaan een voortijdige huidveroudering tegen. Een verstevigend complex zorgt voor een opvallend elastische en stevige huid en gestroomlijnde contouren bij dagelijks gebruik. De ‘Clean Fresh’- geurbeleving maakt deze lotion tot een heerlijk verfrissende afsluiting van iedere lichaamsverzorgingsritueel en na het zonnen!
 
Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
Het merk DESIGNER SKIN® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.
 
De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.
 
Voor meer informatie is er de website: www.designerskintanningclub.com
Verkoopprijzen:
 
DESIGNER SKIN® ‘Paramour™’                           € 59,00/flacon 400ml en € 8,95/sachet 15 ml
DESIGNER SKIN® ‘Black!™’                                   € 89,00/flacon 400ml en € 10,95/sachet 15 ml
DESIGNER SKIN® ‘Undercover Angel™’          € 18,50/pompflacon 600 ml

Lees ook:Bruiningsperfectie nu bereikbaar
Lees ook:Win, win, win: Designer Skin ® Pandora™ bruiningslotion
Lees ook:‘Onder de zonnebank met Sweet Romeo’
Lees ook:Zonnepracht voor je body!
Lees ook:Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>