‘Onder de zonnebank met Sweet Romeo’

‘Onder de zonnebank met Sweet Romeo’, klinkt alsof je samen met een lekkere Italiaan gaat zonnebanken, hahaha. Het is echter iets geheel anders wat we hier omschrijven, maar het blijft sowieso een aantrekkelijke bezigheid :) Beauty.blog.nl stuitte op een aantal zéér verleidelijke sunlotions voor onder de zonnebank. Haal de lente maar alvast naar je toe, want met de nieuwe lijn sunlotions van Designer Skin® wordt zonnebanken een feestje. We love it!

Er zit liefde in de lucht! Het voorjaar is in aantocht en met het dan verschijnen van steeds meer zonneschijn, verbetert ook ons humeur en krijgen we weer zin in het nieuwe seizoen! Flirt alvast volop met de lente en transformeer je pipse winterhuid in een zonnige teint op een wel heel aantrekkelijke wijze. De onweerstaanbare nieuwe I LOVE DS COLLECTION van Designer Skin® bestaat uit de bruiningslotions voor onder de zonnebank ‘Sweet Romeo™’, ‘At First Sight™’en ‘Love Notes™’!

Designer Skin® zorgt ervoor dat je dit voorjaar oogverblindend en alvast met een mooie gebruinde teint in je nieuwe lenteoutfits verschijnt. Het Amerikaanse topmerk op het gebied van geavanceerde bruiningslotions voor tijdens en na het zonnebanken gebruikt uitsluitend de allerbeste, daar waar mogelijk natuurlijke ingrediënten, voor haar altijd innovatieve producten.

 Bruinend, intensief verzorgend, voedend en…niet te missen oogstrelend!

Niet alleen zorgen alle producten van DESIGNER SKIN® voor een sublieme bruine teint, maar de hoogwaardige formules verzorgen, voeden, beschermen en herstellen de huid tevens intensief om haar in een stralende en vooral gezonde topconditie te houden! Bovendien hebben alle producten verpakkingen die bijna te leuk zijn om te laten staan! Dat geldt zeker voor de nieuwe I LOVE DS COLLECTION, waarbij het thema liefde en flirten resulteert in drie pastelkleurige nieuwe topformules voor onder de zonnebank!

NIEUW! I LOVE DS ‘Sweet Romeo™’ met natuurlijke bronzers

De nieuwe I LOVE DS ‘Sweet Romeo™’Charming Natural Bronzer is een bruiningsbevorderende lotion voor onder de zonnebank. Dankzij een mix van natuurlijke bronzers, bruinversnellers en bruiningsintensiverende werkstoffen, zorgt deze lotion binnen no time voor een sublieme en streeploos gebruinde teint. De formule bevat wortelolie en natuurlijke planten- en fruitextracten zoals saffloer olie, henna, aloë vera, kemirinoot- en banaanextract. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een mooie bruine teint, maar voedt en verzorgt de huid tevens intensief. Dankzij het ‘Carribean Mist’- marine uniseksparfum is deze lotion favoriet bij zowel mannen als vrouwen.

NIEUW! I LOVE DS ‘At First Sight™’ parfumvrij, met fluweelzachte siliconentextuur

Liefde op het eerste gezicht? Dat bevorder je met I LOVE DS ‘At First Sight™’. Deze parfum- en parabeenvrije bruiningsintensiverende lotion voor onder de zonnebank bevat een combinatie van vitamine C, aminozuren (o.a. arginine, lysine, proline en serine) en algenextract, in de vorm van een fluweelzachte siliconentextuur. De formule zorgt in slechts korte tijd voor een mooie, diepbruine teint en verzorgt de huid intensief dankzij werkstoffen zoals aloë vera- extract, saffloerolie, banaanextract en de antoxidant vitaminen A en E.

NIEUW! I LOVE DS ‘Love Notes™’ op basis van zeemineralen

Wil je op een snelle, veilige, maar duidelijke zichtbare wijze een mooie bruine teint? Dan is I LOVE DS ‘Love Notes™’ Lovely Hydrating Intensifier een aanrader! Deze bruiningsbevorderende lotion voor onder de zonnebank bevat een rijke mix aan natuurlijke zeemineralen en intensief verzorgende werkstoffen, zoals aloë vera- extract, saffloerolie en de antioxidant vitamine C. Dankzij de frisse, bloemige geurbeleving van vers geplukte Madeliefjes, helpt deze lotion bovendien mee voor een instant opgewekt en zonnig humeur!

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

Het merk DESIGNER SKIN® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website: www.designerskindirect.com

 Verkoopprijzen:

 

  • DESIGNER SKIN® ‘Sweet Romeo™’     € 16,95/flacon 237ml en € 2,15/sachet 15 ml
  • DESIGNER SKIN® ‘At First Sight™’      € 18,50/flacon 237ml en € 2,50/sachet 15 ml
  • DESIGNER SKIN® ‘Love Notes™’         € 22,50/flacon 237ml en € 2,75/sachet 15 ml

 

Lees ook:Bruiningsperfectie nu bereikbaar
Lees ook:Net zulke mooie benen als JLo
Lees ook:Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank
Lees ook:Win, win, win: Designer Skin ® Pandora™ bruiningslotion
Lees ook:Tanning toppers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>