Zonnepracht voor je body!

Het Amerikaanse topmerk DESIGNER SKIN® is mateloos populair bij zonaanbidders over de hele wereld. Het assortiment van deze trendy ‘Sun Shine Collection’ omvat innovatieve en gepatenteerde formules voor onweerstaanbare bruiningsresultaten. Bradford & Hamilton B.V. die ruim 12 jaar de exclusieve, geautoriseerde dealer is van onder meer hét Europese nummer 1 topmerk in bruiningslotions van Australian Gold® , brengt deze zeer gewilde producten terug op de Europese markt en breidt daarmee het assortiment aanzienlijk uit!

Bradford & Hamilton B.V. heeft een jarenlange ervaring opgebouwd ten aanzien van een verantwoorde en vooral veilige bruining onder de zonnebank én in de buitenzon. Alle formules van de gevoerde bruiningsproducten worden dan ook met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld, waarbij een optimale kwaliteitsbewaking de hoogte prioriteit heeft. Met het in het assortiment opnemen van DESIGNER SKIN® worden deze belangrijke kernwaarden opnieuw onderstreept met een merk van uitsluitend de meest hoogwaardige kwaliteit!

Sublieme bruiningsresultaten en een optimaal verzorgde en goed beschermde huid

DESIGNER SKIN® gebruikt uitsluitend de allerbeste, daar waar mogelijk natuurlijke ingrediënten voor haar innovatieve bruiningslotions. Niet alleen zorgen alle producten voor een ongekend sublieme bruine teint, maar deze verzorgen, voeden, beschermen en herstellen de huid tevens intensief om haar in een stralende topconditie te behouden. De unieke verpakkingen zijn bovendien regelrechte ‘wannahaves’, de geuren onweerstaanbaar elegant en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. DESIGNER SKIN® biedt voor elk huidtype en elk budget en passend bruiningsproduct.

Zeg “ja” tegen ‘Just Say Yes™’, de exclusieve zelfbruinende formule  met Megabronzers

DESIGNER SKIN® ‘Just Say Yes is een exclusieve zelfbruinende lotion op basis van Megabronzers en de zelfbruinende werkstoffen DHA en Tyrosine. Deze lotion zorgt voor een ultiem en intens gebronsd effect, zonder dat de zon hieraan te pas komt. De formule is gebaseerd op het parabeenvrije ‘Satin Complex’ dat garant staat voor een vlek- en streepvrij, natuurlijk gebronsd effect. Geen angst meer vanaf nu voor een oranjeachtig resultaat! De toegevoegde vitamine E en het Kamille- extract verzorgen de huid intensief en gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. Dankzij de unieke Fresh Intent™-Technologie wordt een hinderlijke ‘zefbruingeur” voorkomen. De fruitige geurbeleving van “Fresh Passion Berry” zorgt direct voor een vrolijke en onmiskenbaar zomerse stemming!

Jaloers makend gebruinde én slanke(re) bikinibody dankzij ‘Little Bronze B!@tch™’!

De tijd van de bikini’s en korte rokken komt weer in zicht! Met DESIGNER SKIN® ‘Little Bronze B!@tch™’ creëer je niet alleen een onweerstaanbare bruine teint onder de zonnebank (of in de buitenzon met dan echter wel een aanvullende SPF erover heen!), maar zorg je ook voor opvallend gestroomlijnde contouren. Deze lotion bevat hoogwaardige natuurlijke bronzers waaronder hennepzaadolie en zwarte walnootolie, die zorgen voor een diepe en egale bruining. De formule bevat tevens een hoog gehalte aan cafeïne (uit Arabica Koffiebonen), wat zorgt voor een zeer krachtig plaatselijk vetafbrekend effect bij probleemzones zoals dijen, billen, buik en bovenbenen. De antioxidanten Co-enzym Q10 en vitamine E gaan een vroegtijdige huidveroudering tegen. De toevoeging van intensief verzorgende natuurlijke ingrediënten zoals jojoba olie, olijfolie,  avocado olie, witte berkextract en aloë vera verzorgen, voeden en beschermen de huid optimaal. Het resultaat? Een perfect gebruinde, gestroomlijnde bikinibody om jaloers op te worden!

Gebruinde en langdurig haarvrije ‘Sexy Summer Legs’ met ‘Gorgeous Gams®’

Benen bruinen vaak wat minder snel dan de rest van het lichaam. Speciaal voor ultiem sexy zomerbenen werd daarom de formule van DESIGNER SKIN® Gorgeous Gams®’ ontwikkeld. Dankzij deze “Ultra Dark Leg Bronzer” heb je binnen no time prachtig gebruinde benen met een mooie sprankelende glans. Naast extra donkere bronzers bevat de formule zogeheten “Shave Minimizers” die ervoor zorgen dat je benen langer haarvrij, glad en zijdezacht blijven na het scheren. Het toegevoegde cafeïne- extract heeft een plaatselijk afslankend en vetafbrekend effect. Intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, aminozuren, de vitamines A en E, squalane en aloë vera houden de huid soepel, zacht en laten haar comfortabel aanvoelen. Speciale “shimmer pigmenten” geven je benen een onweerstaanbaar sexy en subtiel goudkleurige glans, welke zorgt voor een optisch perfectionerend en mooi gestroomlijnd eindresultaat!

UNISEX TOPPER!  DESIGNER SKIN “Obsidian™” met 30-voudige bronzers!

Een absolute unisex topformule uit de lijn van DESIGNER SKIN® is de prestigieuze zonnebanklotion ‘Obsidian™’ in een geweldige designerflacon! Dit product omvat de meest exclusieve bruiningsformule op basis van maar liefst
30-voudige bronzers! De rijke samenstelling is tevens aangevuld met vulkanische mineralen en het Thermal Geo- Energy™ Complex. Deze werkstoffen waaronder lava, revitaliseren de huid en zorgen ervoor dat de huid een opvallend frisse, stralende en energieke uitstraling krijgt. De unieke SunStay™ Hydratatiewerkstoffen waaronder bamboe- extract, Edelweiss en diverse natuurlijke proteïnen, omega vetzuren en aminozuren, staan garant voor een langdurige houdbaarheid van de eenmaal verkregen bruine teint. Natuurlijke extracten zoals die van appel, banaan, gist, wortelolie, jojoba olie, meloen en de antioxidanten (o.a. Vitamine E, Co-enzym Q10) gaan de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegen en herstellen de huid na het zonnen. De “Carribean Mist”- geurbeleving zorgt ervoor dat je direct zin krijgt in de zomer en in een fraai gebruinde teint!

Hypoallergeen & speciaal voor het gezicht: DESIGNER SKIN Saving Face®

 

Steeds meer mensen hebben last van een gevoelige huid en krijgen snel irritaties van geparfumeerde producten. Speciaal voor de huid van het gezicht biedt DESIGNER SKIN® daarom de lotion ‘Saving Face®’:

 

Hypo-allergene bruinversneller voor onder de zonnebank 

parfumvrij

geschikt voor alle huidtypes

bevat botanische oliën van o.a. wortel, macadamianoot, zoete amandel en jojoba

op basis van de anti-aging antioxidanten Co-enzym Q10 en Vitamine C

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

Het merk DESIGNER SKIN® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website: www.designer-skin.eu

Verkoopprijzen:

  • DESIGNER SKIN® ‘Just Say Yes™’ € 24,95/tube 130ml
  • DESIGNER SKIN® ‘Little Bronze B!@tch™’ € 39,95/flacon 250ml
  • DESIGNER SKIN® ‘Gorgeous Gams®’ € 29,95/flacon 250ml
  • DESIGNER SKIN® Obsidian™’ € 99,00/flacon 400ml
  • DESIGNER SKIN® Saving Face®’   € 17,50/flacon 118ml

Lees ook:Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje
Lees ook:Net zulke mooie benen als JLo
Lees ook:‘Onder de zonnebank met Sweet Romeo’
Lees ook:Tanning toppers
Lees ook:Bruiningsperfectie nu bereikbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>