Zomergeur voor hem: Jil Sander Ultra Sense White

Heeft je lief nog een lekkere zomergeur nodig? Ik bedoel… niet alleen wij vrouwen, maar ook de man van anno 2015 moet dagelijks toch de keuze uit meerdere geuren hebben! Wij hebben daarom een goede tip: de nieuwe Jil Sander geur Ultra Sense White.  De geur is heerlijk fris en mannelijk. Ook fijn aan deze geur is dat hij niet snel vervliegt.

Hoe ruikt hij?

Kalme kracht is de essentie van deze geur. Het is een onweerstaanbare combinatie van puurheid en kracht: wilde muskus versterkt door levendig bergamot en mannelijke houtsoorten. In de topnoten prikkelen bergamot, saffraan en viooltjesblad de zinnen met hun subtiele contrasten, die nu al verwijzen naar verborgen diepten. In het hart vormt rijk cederhout een krachtige, manne-lijke aanwezigheid, verzacht door de warme noten van de tonkaboon. In de verslavende basis wordt zijn signatuur elegant geschreven in witte muskus, waar amber een mysterieus accent aan toevoegt.

Le flacon

Bij Jil Sander Ultrasense White hebben de scherpe hoeken van de originele Ultrasense flacon een meer nonchalante elegantie gekregen. De flacon heeft een basis van glanzend witte lak en een krachtige zilverkleurige dop, terwijl de lichtgrijze ´juice´ en het matgrijze logo voor een subtiele monochromie zorgen. Op de verpakking wordt de grafische combinatie van wit en grijs versterkt door een fascinerend contrast in textuur: mat voor de lichtgrijze bovenhelft en glanzend voor de witte basis. Hier tussenin belichaamt het zilverkleurige logo de puurheid en het modern karakter van de Jil Sander esthetiek.

Line up

Eau de Toilette 40 ml € 41,06*

Eau de Toilette 60 ml € 55,50*

Shower Gel 150 ml € 11,05*

* adviesverkoopprijs

JIL SANDER ULTRASENSE WHITE is vanaf heden bij de geautoriseerde Jil Sander Parfums parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

Lees ook:Voor hem: Ultrasense
Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!
Lees ook:Elke dag ‘Sun Day’!
Lees ook:Happy News van Jil Sander Sun
Lees ook:Dé zomergeuren van 2015

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomergeur voor hem: Jil Sander Ultra Sense White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>