Happy News van Jil Sander Sun

Kenners weten het. Alles wat Jil Sander Sun lanceert is Happiness in zijn puurste vorm. Daarom goed nieuws:

Dit voorjaar krijgt Jil Sander SUN gezelschap van een verfrissende, nieuwe geur die aan de schoonheid van de zomer herinnert – aan alles waar je graag aan terugdenkt en waarop je je verheugt als het zomer is. Een verrukkelijke, frisse en weelderig zoete geur.

De topnoot opent met fruitige noten van rode bessen die het een sprankelend facet geven. Het vrouwelijke hart, vol jasmijn, versmelt in een warme, sensuele basis van vanille en sandelhout. Zo heerlijk speels, zo onweerstaanbaar verfrissend dat je de geur ook na de zomer nog zult herinneren.

Parfumeur: Sylvie Fischer, Takasago. Olfactorische familie: fris, fruitig, bloemig.

Watertandende beelden van ijskoude sorbets komen direct bij je op wanneer je de glossy rozerode flacon met de spierwitte dop ziet. De flacon lijkt op de originele Jil Sander SUN flacon maar is toch zo verrukkelijk anders.

JIL SANDER SUN SORBET

Alles wat je leuk vind aan de zomer – gevangen in een flacon!

100 ml – adviesverkoopprijs € 39,50

Vanaf eind maart exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!
Lees ook:Zomerse musthaves
Lees ook:Jil Sander lanceert opnieuw 3 klassiekers als limited edition
Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Dé zomergeuren van 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>