Elke dag ‘Sun Day’!

JILPARF347_RVB.epsWie is er niet opgegroeid met JIL SANDER SUN ?

Ik vind het al jaren een van de lekkerste en zwoelste geuren die er bestaat.

Sinds een paar jaar brengt JIL SANDER SUN een limited edition damesgeur uit die alleen tijdens het voorjaar en de zomer verkrijgbaar is. Dit jaar voegt zij daar ook een herengeur aan toe. Het resultaat is twee nieuwe, stralende interpretaties, SUN DAY en SUN DAY MEN, die van elke dag een zonnige, zomerse dag maken.

SUN DAY is een zonnige, fruitige, bloemige geur die herinnert aan de streling van de zon op de naakte huid. De sprankelende topnoot van bergamot en mandarijn vermengt zich met een hart dat verwarmd wordt door een boeket van tiarebloemen, rozen en magnolia. In de basis creëren houtachtige noten en vanille een verslavende geur die je lang op de huid blijft ruiken.

SUN DAY MEN, de zomerse variant voor mannen, laat de vrijheid en de sensualiteit ontbranden die je tijdens de mooiste zomerse dagen ervaart. De frisse, oriëntaalse geur vermengt in de top een zee-akkoord met stimulerende noten en jeneverbessen. In het hart ontvouwen de noten van oranjebloesem en groene appel zich, die in de basis extra versterkt worden door de comfortabele geur van benzoë.

De flacons laten Jil Sander´s geliefde rechtlijnige puurheid met heldere kleuren zien. Sprankelend oranje voor de dames- en een helder azuurblauwe kleur voor de herenflacon. SUN DAY en SUN DAY MEN zijn een perfect paar die je samen laten genieten van zonnige zomergeuren.

verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

JIL SANDER SUN DAY 100 ml € 39,50* JIL SANDER SUN DAY MEN 125 ml € 59*

* adviesverkoopprijs

 

Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!
Lees ook:Zomerse musthaves
Lees ook:Duik in de zomerse frisheid
Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Pareltjes van Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>