Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…

Hoe sta jij ervoor, qua zomergeuren? Nog plaats op de planchet voor een nieuwe Wij hebben een heerlijke aanrader voor jou en je lief, want nu de zomer op de loer ligt, onthult Davidoff traditiegetrouw de nieuwe collectie. Een stralend geurfeest dat je herinnert aan de ‘escape’ naar en het vrije gevoel van de oceaan. Met de nieuwe collectie continueert Davidoff Cool Water haar zomerverhaal en verkent het nieuwe oceaansensaties. Tijd om het anker te lichten en met volle zeilen koers te zetten richting de vrijheid en gewichtloosheid.

Davidoff Cool Water Man Summer Seas edition

De mannelijke geur is fris, helder citrusachtige en aromatisch. Het opent met de sprankelende noten van mandarijn, direct gevolgd door een levendig hart van munt. De sandelhouten basisnoot geeft de stimulerende geur kracht en mannelijke power.

Davidoff Cool Water Woman Summer Seas edition

De dames variant is een heldere en uitgesproken vrouwelijke, bloemige, fruitige geur. Verfijnd verenigt de frisse, verleidelijke aquatische noot van meloen zich met een zacht, verfijnd boeket van lelietjes-van-dalen. Deze onweerstaanbare geurcombinatie wordt afgerond met een rijk en sensueel spoor van iriswortel.

De Davidoff Cool Water Summer Seas Editions blijven trouw aan de iconische, originele geuren die de inspiratiebron vormden voor deze exclusieve collectie. Zowel de mannelijke als vrouwelijke flacon behouden de vorm van de originele flacons, maar het chromatische kleurgebruik is anders. De krachtige en transparante kleuren die in elkaar overgaan geven een intens helder en stralende effect die herinneren aan de weerspiegelende lichtreflecties op het zeewater. Significant detail: onder het logo het witte silhouet van een zeilboot.

De uitnodiging om ´het ruime sop´ te kiezen is ook te zien op de verpak-king waarop een snel, slank zeilschip in kristelhelder water is afgebeeld. Een dromige plaatje waarbij de zeilboot als een vluchtige visioen lijkt te verdwijnen in de verte.

Davidoff Cool Water Man Summer Seas Editions 125 ml € 36*

Davidoff Cool Water Woman Summer Seas edition 100 ml € 36*

* adviesverkoopprijs

De Davidoff Cool Water Summer Seas Editons kun je vinden bij de geautoriseerde Davidoff Perfumes parfumerieën en warenhuizen.

 

Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Hou je van de oceaan? Bescherm haar! #lovetheocean
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>