Hou je van de oceaan? Bescherm haar! #lovetheocean

Zelf vind ik dit echt een superinitiatief en ik raad iedereen aan om het te ondersteunen, want in de zomermaanden brengt Davidoff Cool Water twee limited editons onder de naam Love The Ocean uit om het Pristern Seas Project dat Davidoff Cool Water sinds 2012 ondersteunt, extra onder de aandacht te brengen. Het Pristine Seas programma van National Geographic is gericht op het onderzoeken en beschermen van de oceaan.

Met Davidoff’s hulp heeft National Geographic acht expedities ondernomen om afgelegen plekken, zoals de Pitcairn Eilanden, Mozambique en Nieuw-Caledonië, in de zee te onderzoeken. Wetenschappelijke- en media-gegevens die tijdens deze expedities werden verzameld, worden gebruikt om steun te krijgen voor beschermde zeegebieden met als doel om 10% van wereldoceanen in 2020 te beschermen.

En zowel de Britse regering als de President van Gabon hebben naar aanleiding van de resultaten die het Pristine Seas Project hebben opgeleverd, de oprichting van een groot oceaanreservaten aangekondigd. Dat is een grote stap in de goede richting!!

Met elke Davidoff Cool Water flacon die wordt verkocht, helpt Davidoff 10.000 m² oceaan te beschermen. Om dit engagement extra te ondersteunen, worden de dames- en herenversies van Davidoff Cool Water in de zomermaanden verkocht met een speciale nieuwe Love The Ocean verpakking.

Via de website www.love-the-ocean.com, www.pristineseas.org en de #whatmakesthman & #lovetheocean krijgen de Cool Water fans meer over dit fantastische project. Ik zeg doen, koop de heerlijke klassieke geur en doe iets goeds voor de wereld!

Lees ook:Ruik lekker en bescherm de oceaan
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water
Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>