Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs

Nu de zon zich regelmatig laat zien, mogen we ons al heerlijk gaan benevelen met nieuwe zomergeuren.♥ En daar houden we zo van!! Helemaal géweldig van Davidoff zijn de nieuwe limited editions voor de naderende zomer: Davidoff  Cool Water Exotic Summer, één voor jou en één voor hem! Cool Water Exotic Summer, is een sprankelende variatie op de originele (heren)geur. Deze is opgebouwd uit frisse citrusnoten van mandarijn met een boeiend aromatisch aspect van basilicum, salie en jeneverbes, munt en sandelhout. Kortom een heerlijke combi, die op ons zo’n aantrekkingskracht hebben dat we het liefst in de man die de geur draagt, zijn nek zouden willen kruipen.

Cool Water Woman Exotic Summer

Fris maar onmiskenbaar vrouwelijk opent Cool Water Woman Exotic Summer met de verleidelijke aquatische noot van meloen, die zich ontwikkelt tot een teder hart met lelietjes-van-dalen. De subtiele belofte van dit bloemenboeket wordt in de basis bekrachtigd door een rijk, sensueel geurspoor van iriswortel. Deze geur past perfect bij ons dagje strand inclusief zomers outfitje en heerlijke cocktail!

Het design van de limited editions doet je nog meer aan een tropisch oord denken! Op de iconische Cool Water flacons – de sculpturale flacon van de herengeur en de vloeiende waterdruppel van de damesgeur – is subtiel het silhouet van een palmboom afgebeeld, terwijl de verpakkingen geïllustreerd zijn met het beeld van een tropische lagoon. De kleurcodes houden vast aan die van de originele geuren: diepblauw voor Cool Water, turquoise voor Cool Water Woman.

De lijn:
Cool Water Exotic Summer Eau de Toilette 125 ml € 39,18*
Cool Water Woman Exotic Summer Eau de Toilette 100 ml € 39,18*
*adviesverkoopprijs

De zomergeuren zijn vanaf heden bij geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

 

Lees ook:Kies het ruime sop met Davidoff Cool Water Summer Seas…
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>