Elke dag een vakantiegevoel met Puma Jam

Zomer staat synoniem aan relaxed zijn, bakken op het strand, barbequen, chillen en op vakantie gaan. Bij de zomer hoort ook een lekker geurtje om fris voor de dag te komen. De keuze is dit jaar reuze als het om zomergeuren gaat. Het mooie is dat er tegenwoordig ook prima betaalbare geuren op de markt zijn, waardoor je als consument jezelf best wat vaker op een nieuw exemplaar kunt trakteren. Vandaag staat beauty blog in het teken van de nieuwe Puma Jam geuren. Puma Jam meent nu een heren- en een vrouwengeur gecreeerd te hebben die jou het gevoel van vakantie geeft. Het zijn zeg maar ‘strandcocktails’ maar dan in de vorm van een eau de toilette.De herengeur Puma Jam Man laat zich het beste omschrijven als een compositie van een verkwikkend zeebriesje, tropische ananas, peperige kardemom en exotisch drijfhout. Ideaal dus voor de man die ervan houdt zichzelf ‘fris en fruitig’ te presenteren. Niets is nl leuker dan complimentjes te krijgen dat je zo lekker ruikt :) Ja toch?!

De damesgeur Puma Jam Woman is zonnig, bloemig en fruitig tgelijkertijd. Kortom: een feestje! Amber, ananas, limoen, rode bes, bergamot, kleurige perzikbloesem, roos, jasmijn, fresia en cederhout zijn de ingrediënten die dit parfum zo zonnig maken.

De verpakkingen van beide geuren zijn speels en swingend. De damesgeur is in roze en tropisch oceaanblauw uitgevoerd en de herengeur is verfrissend blauw met goudgele strandaccenten.

Celeb:

Bij de nieuwe geuren hoort ook een commercial met een celeb. Sprinter Usain Bolt is sinds 2003 ambassadeur van Puma. Hij won al zijn belangrijke prijzen op Puma schoenen, inclusief het wereld- en Olympisch record op de 100 en 200 meter. Usain Bolt treedt graag op in de commercials van Puma. Zo ook weer deze keer. De superatleet draagt zelf de Puma Jam Man geur. De commercial speelt zich af op het strand. Thema ervan is: Party, party, party!

De geuren zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Er zijn ook een bijpassende Shower Gel, Deodorant en After Shave van te krijgen. De Eau de Toilette begint vanaf € 10,95 voor 25ml

Lees ook:C’mon it’s Time to Play!
Lees ook:Sportieve geuren voor jou & je lief
Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs
Lees ook:Elke dag ‘Sun Day’!
Lees ook:Smoothie voor je skin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>