Sisley Soir de Lune en Eau du Soir fans opgelet!

Oh ja, ik weet het maar al te goed; ze zijn er in grote getale; die Sisley Soir de Lune parfum-fans. En van jong tot stokoud. Nog maar twee jaar geleden werd dit parfum geintroduceerd, en het heeft twee jaar geduurd voordat er eindelijk een bodylijn kwam. ..zal menig fan denken. Maar nu lekker met de feestdagen straks weer in zicht, verrast Sisley jullie met een bodycream, geparfumeerd met Soir de Lune en vol met huidversterkende anti-oxidanten (vanaf oktober 2008, 150 ml 74,50 euro). Heeft Sisley ook nog wat in petto voor de good old Eau du Soir fans? Ja zeker!

 

Van de klassieker Eau du Soir brengt Sisley een limited edition parfum uit. Let wel, er komen er maar 7000 duizend wereldwijd! Een fles van 100 ml gaat 182 euro kosten. Hij is vanaf november in de winkel. Dus man-of vrouwlief die die los wil gaan voor de partner: in de gaten houden dus.

copyrights: www.moniquelindeboom.nl

Lees ook:Klassieke parfums bieden troost bij kredietcrisis
Lees ook:Beyoncé lanceert sexy parfum
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition
Lees ook:Verleidelijk voor hem Van Gils Limited Edition
Lees ook:Lekker ruiken onder de kerstboom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>