Lekker ruiken onder de kerstboom

Kerst staat voor de deur en natuurlijk willen we allemaal lekker ruiken onder de christmas  three. Daarom een aantal geur suggesties:

Aura by Swarovski Swarovski voldoet perfect aan de kerstsfeer met haar glinsterende Swarovski kristallen. Aura eau de Parfum is niet alleen een verleidelijke geur, maar is ook nog eens een juweeltje om te zien. Swarovski Fashion Edition heeft de vorm van een elegante clutch met warm gouden kristallen. Deze frisse geur is een limited edition en dus een extra speciaal cadeau voor haar. Vanaf 58euro.

Thierry Mugler kerstsets voor hem en haar Thierry Mugler biedt veel keuze voor heerlijke kerstgeuren. De bekende Alien, Angel, Womanity en A*men zijn nog altijd even verleidelijk. Speciaal voor de feestdagen zijn deze geuren samen met de bodyproducten verkrijgbaar als kerstsets in prachtige cadeauverpakkingen.

vanaf 63 euro

De intense versie van Alien eau de Parfum is Alien Essence Absolue. Een sprankelende en betoverende geur voor een speciale vrouw.

30 ml is 77 euro , de damesgeuren zijn verpakt in leren tasjes, dat maakt het geven en krijgen nog leuker!

Lees ook:Tasparfums van Thierry Mugler
Lees ook:Zet een ‘Angel’ onder de boom
Lees ook:Nieuw van Thierry Mugler: Womanity
Lees ook:Thierry Mugler parfumvoorpret!
Lees ook:Loveley Thierry Mugler geuren nieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>