Klassieke parfums bieden troost bij kredietcrisis

Nu de kredietcrisis hoogtij viert, schijnen vooral klassieke geuren zoals Chanel no5, Shalimar van Guerlain, Cool Water van Davidhoff, Jill Sander’s SUN, Poisson en Soir de Lune van Sisley het goed te doen. Volgens parfumconaisseur Francois Demachy laten deze geuren de mensen terug denken aan vroeger: “Men kent de geur en voelt zich daar goed én beschermd bij”. Volgens Demachy doen parfums die naar ‘stallen’ ruiken het ook goed: “Pure jasmijn ruikt naar stal én dat is een geur die we allemaal herkennen en die vrouwen een gevoel van geborgenheid geeft. In een tijd waarin we ons onzeker voelen, halen we troost bij de parfums die we dragen.”

Lees ook:Je personal parfumconsultant: de iPerfumer app
Lees ook:Parfum-les
Lees ook:Dior geur met een unieke fris-katoenen effect
Lees ook:Fee-nomenaal !
Lees ook:Voor je pa: Oriflame Ascendant Pure Eau de Toilette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>