Herboren dankzij de Kneipp Kuurtuin

Tijdens de dagelijkse hectiek is een moment van ontspanning broodnodig voor het genereren van de juiste balans in het leven. Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van een dagje kuren in een professioneel wellnessresort. Ook pure, natuurlijke producten zijn anno 2012 populairder dan ooit tevoren.

Deze wetenschap heeft geleid tot een unieke samenwerking tussen Wellnessresort de Veluwse Bron in Emst en verzorgingsmerk Kneipp.

Onder het gezamenlijke motto ‘Wellness, Ontspannen en Puur genieten’ werd op maandag 8 oktober jl. de aftrap hiervoor gedaan met de succesvolle opening van een adembenemende Kneipp Kuurtuin.

In de bijlagen hebben we het persbericht over de unieke samenwerking tussen de Veluwse Bron en Kneipp Nederland bijgevoegd, alsmede het HR-beeld en de achtergronden qua filosofie van de nieuwe Kneipp Kuurtuin.

De nieuwe Kneipp Kuurtuin is vanaf heden geopend bij Wellnessresort de Veluwse Bron in Emst.

Vanaf heden kunnen tevens de speciale Kneipp-kuurarrangementen en ontspannende kuurbehandelingen met de Kneipp-producten worden gereserveerd door de consument.

Voor meer informatie is er de website: www.veluwsebron.nl

Lees ook:Zo relaxed is het bij Sauna de Veluwse Bron….
Lees ook:Grootste spa van Nederland Veluwse Bron is open
Lees ook:We ‘wellnessen’ het liefst bij de Veluwse Bron
Lees ook:Win een beautybehandeling met Garra Rufa- visjes bij de Veluwse Bron!
Lees ook:Je nieuwe douche BFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>