Je nieuwe douche BFF

Wat een feest ladies! Kneipp heeft een nieuwe intensief verzorgende zeepvrije doucheolie met maar liefst 70% natuurlijk verzorgende oliën: amandelolie, arganolie en zonnebloemolie. Dat is wat je noemt pure verwennerij voor onze huid.

De doucheolie Amandel-Argan van Kneipp schuimt licht, voedt, hydrateert, versterkt en verzorgt de huid dankzij de beroemde arganolie (ook wel ‘het Marokkaanse goud’ genoemd) en amandelolie. Arganolie, bekend om het verzorgende karakter en hoog gehalte natuurlijke vitamine E, gaat uitdroging en rimpelvorming tegen en amandelolie,  met vitamine A en E, werkt intensief beschermend en verzachtend.

Wat mijn betreft is deze doucheolie mijn nieuwe BFF in de morgen. Ze maakt m’n huid zijdezacht en de geur is onweerstaanbaar.

Goed om verder te weten is dat er geen conserveringsmiddelen (waaronder parabenen), kleurstoffen, siliconen, zeep of uv-filters in zitten en dat hij niet is getest op dieren. Nog even wachten, want hij ligt vanaf eind januari in de winkels.

  • Kneipp Doucheolie Amandel-Argan  € 5,49/200 ml

Lees ook:Waar wassen de celebs hun haren mee?
Lees ook:Herboren dankzij de Kneipp Kuurtuin
Lees ook:Verzorgend haarspul met arganolie
Lees ook:Care Smoothie voor je body
Lees ook:Kneipp Hydro Balans krachtige vochtbinder met aloe vera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>