Musthaves: Sally Hansen Big Shiny & Big Matte Top Coat

topcoatNagellak op je nagels is mooi. Maar ik zou je wel adviseren om altijd een basiscoat te gebruiken. Steeds vaker hoor ik vriendinnen klagen over vergeelde nagels, omdat ze dat vergeten. Je kunt je nagels tegenwoordig ook extra opfluffen met twee nieuwe topcoats van Sally Hansen.

Een must-have voor alle nagelliefhebbers. Geef je look wat extra’s met een opvallende glans of een extreme matte finish. De nieuwe Sally Hansen Big Shiny Top Coat™ en Big Matte Top Coat™ verbeteren en beschermen jouw favoriete nagelcreaties zodat ze hun look niet verliezen. Met deze nieuwe Top Coats maak je 3-D texturen, gedetailleerde ontwerpen, en precieze strepen nog opvallender. Gebruik de Top Coat over een van de Sally Hansen nagellakken of gewoon over je blanke nagels voor een supersnel drogende glans of matte laag die ook nog eens je nagels goed verzorgt en versterkt. Geef het kleurtje op je nagels een compleet andere uitstraling door alleen maar een laagje van een van deze top coats aan te brengen.

Big Shiny Top Coat™: Deze innovatieve formule is verrijkt met een acrylische polymeeroplossing wat de nagels voorziet van een hoge glans en een ‘gel-look’ effect en droogt in minder dan 60 seconden. De Top Coat is makkelijk aan te brengen, kan zonder enkel probleem over de nail art heen gebruikt worden en zal je nagellak niet uitsmeren of beschadigen. Kortom: het is de perfecte top coat voor over je nagellak of gewoon op je blote nagels voor een super glossy laag

Big Matte Top Coat™: Transformeer een glossy manicure of een willekeurige kleur in een fluwelen matte voor een spannende, verrassende en edgy finish. De Silicagel in de formule zorgt ervoor dat de top coat glossy is als hij wordt aangebracht en geeft een matte afwerking als hij opdroogt. De Top Coat is makkelijk aan te brengen, kan zonder enkel probleem over de nail art heen gebruikt worden en zal je nagellak niet uitsmeren of beschadigen. Het is ook mogelijk het product op je blanke nagels te gebruiken voor een matte look met een zijdezachte finish.

Consumentenadviesprijs: € 9,99

Verkrijgbaar vanaf heden bij drogist en parfumerie

Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:Confetti op je nagels!
Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>