S-teal the show met deze 10 nieuwe kekke nagellakkleuren!

Wat een feest ladies! Na de grote lancering van de nieuwe & verbeterde volumizing Sally Hansen Miracle Gel Top Coat 2.0 trakteren zij ons nu op 10 nieuwe kleuren. 10 Fantastische, geweldige, superleuke en kekke kleuren. Ze maken deel uit van drie verschillende collecties die in het vaste assortiment worden opgenomen: Digital FocusGlam Rock en Bo-Ho Chic.

Alle kleuren hebben grappige namen zoals

S-teal the show #365

Punk-ish Purple  #589

Tipsy Gypsy
#690

Techno info: Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot 2 weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven.

De 10 nieuwe Miracle Gel™ Color Coat kleuren – adviesverkoopprijs €11,99 – zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.

Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Lente op je nagels! #nailperfection
Lees ook:Getest: Sally Hansen Miracle Gel
Lees ook:Helemaal in m’n nopjes met Miracle Gel 2.0
Lees ook:Begin 2015 met 6 lovely lakjes en shine!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>